• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

21.08.2023

16:00

Ulazim u stan od sina, u jednoj ruci drži bebu, drugom kuva! Reakcija ove žene pokrenula lavinu komentara

Shutterstock

Dom i porodica

Ulazim u stan od sina, u jednoj ruci drži bebu, drugom kuva! Reakcija ove žene pokrenula lavinu komentara

Podeli vest

Novopečena baka otkrila koliko je ponosna što je sina naučila da pomaže i bude dobar.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila situaciju koju je zatekla, kada je ušla u stan kod sina:

- Danas ulazim u stan sina, a on u jednoj ruci nosi bebu, a drugom kuva večeru i govori mi "Mama tiše, žena spava, nemoj da je probudimo, neka odmori" i onda me zamoli da uzmem malog na par minuta, da pokupi veš i opere suđe. A radio je ceo dan. Veoma sam ponosna na njega, jer sam uvek htela da bude takav. Da razume, da pomaže i bude dobar. Sada mogu mirno umreti. Ja sam svoj posao završila - napisala je ova žena, pa dobila lavinu komentara:

Foto: Pixabay

tata i beba

Bravo za gospođu svekrvu! Tako i ja svog sina odgajam, doduše još uvek je mali, ima 3 godine, ali već sad zna da skupi igračke za sobom, pomogne mi ponešto u kuhinji (recimo da stavi čiste kašike i viljuške na mesto), stavi veš u mašinu, izabere odeću iz ormara i slično. Zaista je vreme da sinove počnemo normalno da odgajamo, a ne da ih učimo da su žene, majke i sestre njihove sluškinje.

- I moj muž je tako radio, jer ja cele noći nisam spavala zbog bebinih zubića, grčeva itd. Ja sam noć preuzela na sebe, jer smatram da on treba da bude odmoran za posao. Kad se vrati s posla, ja bih dremala popodne. Ručak i kućne poslove smo radili kako ko stigne. Ali se većina ljudi uvek čudila kako sam ja to umorna, kad sam po ceo dan kod kuće, a on jadan radi.

- Daće Bog da jednog dana imam baš takvog muža i baš takvu muževljevu porodicu, kao što je vaša.

- Gospođo draga, Vi ste pre svega čovek! Pa sve ostalo, majka, kraljica!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15