• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.02.2024

18:30

Usvojili smo dete iz pakla! U porodici su počele da se dešavaju čudne stvari, a kada su mu uzeli telefon usledio je šok

Shutterstock

Dom i porodica

Usvojili smo dete iz pakla! U porodici su počele da se dešavaju čudne stvari, a kada su mu uzeli telefon usledio je šok

Podeli vest

Bračni par nakon dugogodišnje borbe za potomstvo, usvojilo je dečaka zbog koga se umesto radosti u porodicu uselila tuga.

Parovi koji se godinama bore za potomstvo znaju koja je sreća kada dobiju dete. Mnogi se odluče za usvajanje, a nakon nekoliko godina se desi "čudo" pa ostvare i svoje biološko potomstvo. Za većinu roditelja je nepodnošljiva opcija da se odreknu svog deteta, ali za Rejčel i njenog muža je to na veliku žalost bila jedina opcija.

Naime, oni su usvojili Fredija (8) i Fina (4) i činilo se da njihov život postaje prava bajka. Ipak, ispostavilo se na kraju da njihova bajka pravi košmar.

Foto: Shutterstock

 

Kako je sve počelo

- Bili smo u ranim u četrdesetim sa uspešnim karijerama i bili smo presrećni što je konačno došao red na nas da se skrasimo kao porodica - započela je Rejčel svoju ispovest.

- Nismo imali iskustvo sa bebama, pa samo bili srećni kada su nam predložili da usvojimo što smo tek nakon njihovog usvajanja dobili dugačak formural sa spiskom nekih incidenata u kojima su učestvovali policajci i socijalni radnici. Bili smo baš iznenađeni, kako se desilo da im "promakne" na početku da nam to saopšte.

- Prva godina je bila puna uzbuđenja i zabave. Nikada nisam videla tako uzbuđenu decu, da se toliko raduju i najmanjim poklonima. Ono što je jedino bio problem, jeste to što je Fredi jako lagao, ali nam socijalni radnici rekli da je to sasvim normalno za decu. Njegovo ponašanje je postajalo sve gore. Nije napredovao u školi, pljuvao je ostalu decu, tukao se sa njima. Njegovo ponašanje je postalo mnogo gore kada je krenuo u srednju školu.

Foto: freepik

 

Dete bez emocija

- Počeli smo da primećujemo da za razliku do svog brata, nema empatiju. Počeo je da krade, a kada bismo ga otpužili za nešto, on bi počeo da pokazuje čudno se*sualno ponašanje. Uhvatila sam ga kako mi viri ispred pregrade u svlačionici kada sam bila na bazenu, a bilo je još dosta takvih situacija. Kako je postao čudan i tajnovit, moj muž je uzeo njegov telefon gde je pronašao snimak mene gole koji je bio poslat njegovim drugovima. Socijalni radnik nas je savetovao da ne prijavljujemo incident policiji jer su rekli da to nije u Fredijevom najboljem interesu, ali to znači da za mene kao žrtvu nema zaštite.

- Morali smo da zaključamo naš novac kako bi ga sprečili da krade i stalno ga držali na oku kako ne bi povredio mlađeg brata jer je bio strašno ljubomoran. Tada smo shvatili da smo svi zajedno u opasnosti i da ga moramo vratiti. Posle svega smo mu poslali pismo gde smo mu dali opciju da ostanemo u kontaktu i da se javi kada popravi ponašanje. Nikada se više nismo čuli - ispričala je Rejčel.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija