• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2024

21:00

Otkrivamo koliko često treba prati grudnjak! Ovakav odgovor sigurno niste očekivali

Shuterstock

Dom i porodica

Otkrivamo koliko često treba prati grudnjak! Ovakav odgovor sigurno niste očekivali

Podeli vest

Verovali ili ne, brushalter bi trebalo da perete posle svakog nošenja, kaže Džen Lusijani, autorka knjige "The Bra Book".

- Grudnjak treba da se opere posle svakog nošenja, što mnoge žene ne rade. Vaš brushalter sakuplja znoj, čestice iz vazduha, prljavštinu, što može da skrati životni vek grudnjaka jer smanjuje elastičnost. Taj komad garderobe bi trebalo da perete u mašini, ali na nižoj temperaturi kako ga ne biste uništili, a možete i ručno da ga operete - objašnjava Džen Lusijani.

Sa druge strane, Leksi Saks iz Tekstilne laboratorije kaže da nije neophodno brushaltere prati nakon svakog nošenja i da to zavisi od toga koliko dugo nosite grudnjak i koliko ste aktivni kada ga nosite.

Foto: Shuterstock

 

 

- Ako se ne znojite mnogo i ne vežbate u njemu nego ga nosite dok obavljate svakodnevne obaveze, dovoljno je da ga perete posle nekoliko nošenja. Brushaltere u kojima trenirate trebalo bi da perete odmah posle nošenja - objašnjava Leksi Saks.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!
Društvo

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i temperaturama od devet do 24 stepena, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

16.05.2024

07:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija