• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.07.2024

20:01

Deca poznatih koja ne liče na roditelje! Oni su najšokantniji slučajevi "drugačijih" - kao da su sa druge planete (FOTO)

AP, shutterstock, Public

Dom i porodica

Deca poznatih koja ne liče na roditelje! Oni su najšokantniji slučajevi "drugačijih" - kao da su sa druge planete (FOTO)

Podeli vest

Deca poznatih ličnosti stalno su na meti javnosti, pa tako se neretko povede polemika ko liči na svog oca i majku, a ko pak uopšte nema ništa na svoje biološke roditelje.

Svaki roditelj već na rođenju voli da pogađa na koga njegovo dete više liči. Možda ima majčine oči ili očev nos, možda je "pljunuti" tata ili baka.

Naravno, i ovo važi za decu poznatih koja su možda imala tu sreću da dobiju odličnu kombinaciju gena, a pojedini možda čak i nisu. 

Za decu pojedinih svetskih zvezda može se slobodno reći po fizičkom izgledu da nisu deca svojih roditelja. Oni apsolutno nemaju nijednu zajedničku fizičku crtu, osim što nose poznato prezime. 

Pogledajte decu koja nisu ni nalik kao njihovi poznati roditelji.

Dženifer Lopez - Ema Maribel Munjiz 

Foto: profimedia

Ćerka Dženifer Lopez

Ema Maribel Munjiz je čerka planetarno poznate pevačice i glumice Dženifer Lopez koja osim što je poznata po svom savršenom pevačkom i glumačkom umeće, svojom latino lepotom godinama očarava svet. 

Za razliku od majke njena ćerka joj nije ni nalik, čak se dekalriše i kao nebinarna osoba. Ema je u tom trenutku imala 14 godina, a danas kao 16-godišnjak otvoreno nosi svoj imidž rodno neutralne osobe koja se ne definiše ni kao muško ni kao žensko.

Ema Munjiz je rođena u februaru 2008. iz braka Džej Lo i Marka Entonija. Nakon što se par razveo 2014. devojčica je ostala da živi s mamom, zajedno sa svojim bratom blizancem Maksimilijanom.

Foto: profimedia

 

Iako nema lepotu svoje majke, nasledila je fantastičan glas, pa je nekoliko puta pevala javno sa svojom majkom na sceni. 

Nju karakteriše jedinstven stil oblačenja, sportska, muškobanjasta i ležerna garderoba zbog čega je često meta kritika na društvenim mrežama. 

Majkl Džekson - Paris Majkl Ketrin, Majkl Džozef  Džunior

Kralj popa i jedna od najvećih muzičkih zvezda ikada iza sebe je ostavio troje dece, sinove Majkla Džozefa, Princa i ćerku Paris. Uprkos tome, što su i oni na neki način imali turbulentan život, izrasli su u prave ljude, iako na pokojnog kralja popa fizički najviše liči Princ. 

Foto: Reuters

 

Majkl Džozef Džekson Džunior (27) je najstarije dete pokojnog kralja popa. Džekson je završio koledž 2019. godine, ali nije prestajao da uči i usavršava se.

Majkl je pronašao sebe u filantropiji jer je kao student bio suosnivač Fondacije Heal Los Angeles. Što se tiče toga da postane umetnik poput mnogih njegovih poznatih članova porodice, to nije dolazilo u obzir.

Foto: Shutterstock

Najstariji sin Majkla Džeksona

Paris (26) se aktivno bavi manekenkstvom, muzikom i glumom. Ona je drugo dete i jedina ćerka Majkla Džekosna i Debi Rou. Ona je krenula očevim stopama i posvetila se muzici. Njen prvi singl "Let dovn" objavljen je 29. oktorbra 2020 godine, debi album Vilted objavljen je  13. novembra 2020.

Paris je zgodna plavuša, prodornih plavih očiju, koja osim glasa nema nikakve fizičke sličnosti sa ocem. 

Foto: profimedia

Ćerka Majkla Džeksona - Paris

Šer - Čaz Bono 

Čaz Bono (55) je jedino dete slavnog para Šer (78) i pokojnog Sonija Bona, a rodio se kao devojčica Čestiti.

Foto: EPA

 

Čaz je prvo otkrio da je gej, a zatim da je i transrodan, 2009. godine.Tada je započeo tranziciju u muškarca, koja je finalizirana 2012. godine, kad je i prošao operaciju promene pola i legalno promenio ime.

On je uz pomoć operacije i hormonske terapije postao muškarac koji je zadovoljan svojim izgledom.

Šer je inače poznata legenda i ikona LGBTQ+ zajednice, jer ih je oduvek podržavala i borila se za njihova prava.

Čez je pisac, muzičar i glumac. 

Foto: profimedia

Sin pevačice Šer - Čez

Ben Aflek - Serafina Aflek 

Ćerka Bena Afleka, 15-godišnja Serafina, privlači veliku pažnju javnosti svojim dramatičnim  imidžom. Serafina je ošišana gotovo na ćelavo i oblači se muškobanjasto. Za razliku od slavnog oca i majke Dženifer Garner, koji slove za izuzetno lepe ljude, Serafina nema apsolutno ništa zajedničko sa njima. 

Foto: profimedia

Ben Aflek sa ćerkom Serafinom

Izgledom ne liči ni na jedno, a prošle godine deklarisala kao nebinarna osoba, pa je s godinama njen imidž sve više naginjao ka dečačkom, a kosu je sve više i više skraćivala, sve dok se sada u potpunosti nije oprostila od nje.

Američki mediji pišu da je na Serafinino rodno opredeljenje u najvećoj meri uticala Ema, ćerka Dženifer Lopez pomogavši joj da prihvati činjenicu da je "drugačija".

Foto: profimedia

Serafina Aflek

Stiv Tajler - Liv Tajler  

Poznata glumica Liv Tajler (47) rođena je u Njujorku u poznatoj porodici. Njena majka je Bebe Bjuel pevačica i bivša Playboy zečica, a otac rok zvezda Steven Tajler.

Foto: EPAimages

Rok muzičar Stiven Tejlor

Interesantno je da je veći deo svog detinjstva Liv provela u ubeđenju da joj je drugi čovek otac. 

Kada uporedite Stivena i Liv primetićete da sličnosti skoro i nema. Liv ima nežne crte lica, svetliju kožu i plave oči za razliku od svog oca. 

Foto: profimedia

Liv Tejlor ćerka Stivena Tejlora

Brus Vilis - Talula Bel Vilis 

Talula Vilis (30) ćerka je legendarnog glumačkog para Brusa Vilisa i Demi Mur. Iako na prvi pogled može da se kaže da je pokupila neki majčin gen, na oca nema skoro ništa. 

Foto: profimedia

Brus Vilis sa decom

Nažalost Talula boluje od autizma, a od nedavno je u javnost iznela da ima i oboljenje kože,  poznatije kao dermatolomanija, koje se manifestuje crvenilom i ogrebotinama oko usana, očiju i nosa. 

Foto: profimedia

Talula Vilis u sredini



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"
Politika

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s dijasporom Đorđe Milićević prisustvovao je večeras Tradicionalnoj kulturnoj priredbi „Razigrana srca“, koju već 21. put organizuje Srpsko kulturno društvo „Sloga“ iz Nove Gorice. Ovo udruženje već decenijama uspešno radi na očuvanju srpske kulture i tradicije među Srbima u ovoj značajnoj regiji, na raskršću puteva između Italije i Slovenije.

05.10.2024

20:27

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni
Politika

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

05.10.2024

19:37

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Srbija