• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2024

16:00

Slađu bebu od ove niste videli! Ispred nje je bila torta, a ona je uradila nešto što je sve rastopilo! (VIDEO)

Shutterstock

Dom i porodica

Slađu bebu od ove niste videli! Ispred nje je bila torta, a ona je uradila nešto što je sve rastopilo! (VIDEO)

Podeli vest

Ovaj video je na TikToku napravio apsolutni "bum" jer za kratko vreme ima preko 47 miliona pregleda. Na njemu je mala beba koja ispred sebe "grabi" tortu kako bi je pojela.

Ne postoji ništa slađe nego kada vidite male slatke bebe. Tada su najzanimljivije i imaju mnoštvo simpatičnih situacija. 

Sada je ova mala beba sa ogromnom tortom ispred sebe sve rastopila!

Naime, na samom fotogrfisanju je krenula da jede tortu ispred sebe koja je bila postavljena za slikanje i sve nasmejala. 

Mala devojčica je navalila na tortu i uzela da je jede rukama, te se cela umazala i umusavila. Svi su se smejali, a ona je samo nastavljala sve više da jede tortu ispred nje. 

@haleynicoleamos well… charlotte killed her 1/2 cake smash… shocker.. 🎂🍰🧁 #halfbirthday #birthday #birthdaygirl #daughter #cake #cakesmash ♬ original sound - haley amos

Video ima skoro 6 hiljada lajkova

Snimak je prikupio više od 48 miliona pregleda, a jedno je sigurno - roditeljima je ovo ostala večna prelepa uspomena. 

Ljudi koji su ispod snimka ostavljali komentare, vidno su se "rastopili" od ove slatkoće!

- Nakon ovog snimka, želim da rodim dete - glasio je jedan. 

- Bože nikada više neću videti nešto ovako slatko - dodao je drugi. 

- Istina je da bismo svi ovako jeli tortu da nas nije sramota - bili su samo neki od komentara. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!
NEVEROVATNO

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!

Početkom 2024. godine, ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je pokretanje „nacionalnog projekta“ za očuvanje zdravlja stanovništva. Nekoliko meseci kasnije, potpredsednica vlade Tatjana Golikova najavila je inicijativu pod nazivom „Nove tehnologije očuvanja zdravlja“. Istraživački instituti su dobili nalog da izveštavaju o naporima u borbi protiv starenja ćelija, osteoporoze, kognitivnih i senzornijih poremećaja, kao i o jačanju imunog sistema

08.09.2024

17:10

Zabava

Džet set

Srbija