• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.10.2024

16:00

Najbahatije otkrivanje pola deteta! Mreže se usijale od komentara - svima se povraća na snimak ovog para (VIDEO)

X/printscreen/@nina_krunic

Dom i porodica

Najbahatije otkrivanje pola deteta! Mreže se usijale od komentara - svima se povraća na snimak ovog para (VIDEO)

Podeli vest

Jedan video snimak na društvenim mrežama, na kome roditelji na poseban način otkrivaju pol svoje bebe razbesneo je mnoge koji su ga pogledali.

Naime, ova aktivnost je sve više popularna među budućim roditeljima pa pojedini pribegavaju različitim feštama, metodama kako bi saznali šta će im se useliti u dom, da li dečak ili devojčica. Roditelji feštu uglavnom organizuju sa najbližim krugom ljudi, budućim bakama i dekama, kumovima, najboljim prijateljima, bez prevelike pompe i objavljivanja na društvenim mrežama. 

Ali, postoje i oni drugi roditelji koji teže za pažnjom tog dana i žele da budu zvezde na mrežama jer organizuju proslavu tako da se o njoj priča narednih dana, kao i roditelji sa pomenutog snimka.  

Foto: Shutterstock

 

Što skuplje i luksuznije to je bolje 

Da bi saznali da li će im beba, koju čekaju, biti dečak ili devojčica, jedni roditelji, o kojima trenutno bruje mreže, iznajmili su (ili kupili) džip.

Skupoceni automobil bio je sakriven u ogromnoj kartonskoj kutiji sa mašnom, a kada su je odvezali pojavio se džip roze boje, na osnovu kojeg su mama i tata saznali da u njihovu porodicu uskoro dolazi devojčica.

 

 

Snimak je za kratko vreme dostigao preko trideset hiljada pregleda i brojne komentare, a mnogi su ovaj prizor opisali kao "najbahatije otkrivanje pola deteta ikad".

- Kakvo loženje i razbacivanje sa novcem.

- Ma, puka sitinica. Samo 200.000 evra.

- Muka mi je od ovakvog bahaćenja. 

- Meni je nejasno kako se svaka majka u ovakvom postupku kao iznenadi polom deteta, koje će uskoro roditi.

- Za ovo treba uvesti porez.

- Zar ne može normalno da se sazna pol deteta, nego mora džip da se kupuje. 

- Ne znaju šta će od para. 

- Povraća mi se - bili su samo neki od komentara ispod snimka. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Džet set

Srbija