• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

10:37

WHATSAPP DOBIJA 5 NOVIH FUNKCIJA! A jedna će vas posebno obradovati

Hi-Tech

WHATSAPP DOBIJA 5 NOVIH FUNKCIJA! A jedna će vas posebno obradovati

Podeli vest

Ako je vaša omiljena aplikacija WhatsApp, onda će vas obradovati što stiže nekoliko novih funkcija

Kompanija Meta u čijem je vlasništvu i Fejsbuk, izgleda da ne namerava da se zaustavi. Zbog toga nam stiže nekoliko novih funkcija koje će obradovati korisnike WhatsApp.

Vidite ko je napustio grupu

Uz novu funkciju, dostupnu moderatorima grupa, moći će da se proveri ko je napustio njihovu grupu. Informacija o izlasku, naravno, neće biti vidljiva ostalim učesnicima u grupi, piše The Sun.

Sačuvajte razgovore pre nego što ih izbrišete

Mogućnost brisanja razgovora promenila je WhatsApp, ali kompanija sad ide korak dalje i isprobava opciju zadržavanja dela poruka. Podsetimo, sad možete birati da li želite da poruka nestane nakon 24 sata, 7 dana ili 90 dana, ali potencijalna nadogradnja dodaće i opciju za zadržavanje nekih poruka, uz naravno – odobrenje ostalih sagovornika.

Foto: AP PHOTO

Nove funkcije

Avatari za video razgovore

Ako ne želite da pokažete lice u video razgovorima, Meta ima rešenje. Nakon jedne od sledećih nadogradnji korisnici će moći da keiraju sopstvene avatare po uzoru na Memojije na iPhoneu.

Reakcije na statuse u obliku emotikona

WhatsApp je nedavno dodao reakcijske emotikone za poruke, ali beta ide dalje i istu metodu primjenjuje i na statuse. Reakcije će raditi na isti način kao kod Instagram Storiesa, što nije čudno s obzirom da imaju istog vlasnika.

Skriveni način rada

Još jedna zgodna funkcija, za one koji žele tračak privatnosti, dolazi u obliku "skrivenog načina rada" koji u principu daje mogućnost korišćenja aplikacije uz skriveni status onlajn prisustva.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VERENIČKI PRSTEN DŽENIFER LOPEZ KOŠTA PRAVO BOGATSTVO! Ben se otvorio  - kada budete čuli koliko MILIONA pevačica nosi na PRSTIMA, neće vam biti dobro (FOTO)
Zanimljivosti

VERENIČKI PRSTEN DŽENIFER LOPEZ KOŠTA PRAVO BOGATSTVO! Ben se otvorio - kada budete čuli koliko MILIONA pevačica nosi na PRSTIMA, neće vam biti dobro (FOTO)

Jedan od najpopularnijih parova na svetu, Dženifer Lopez (53) i Ben Aflek (49) izgovorili su sudbonosno "da" u Las Vegasu, a paparaci su ih u stopu pratili na medenom mesecu u Parizu, a ništa nije drugačije ni sada kada su u Italiji u Kapriju. Pevačica pleni pažnju neverovatnom elegancijom, ali sigurno niste znali da njen verenički prsten košta kao jedna luksuzna kuća

03.08.2022

10:01

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija