• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.11.2022

11:00

Iskoristite vrhunske popuste! Bogata ponuda uređaja po tržišnim cenama!

Gigatron

Hi-Tech

Iskoristite vrhunske popuste! Bogata ponuda uređaja po tržišnim cenama!

Podeli vest

Kao i svake godine, poslednji petak u novembru donosi velike popuste, a tako će biti i ovoga puta

Crni petak 2022 stiže u Gigatron prodavnice širom Srbije i donosi sjajne popuste u godini. Kao jedan od lidera na tržištu tehnike, Gigatron je i za ovaj Black Friday pripremio bogatu ponudu uređaja po sniženim cenama. U periodu od 24. do 26. novembra, očekuje vas odličan izbor bele tehnike, malih kućnih aparata, desktop i laptop računara, televizora, mobilnih telefona, računarske periferije, alata i brojnih drugih proizvoda, uz koje možete značajno da uštedite. Black Friday je postao sinonim za najbolju kupovinu u godini, te ukoliko razmišljate o nabavci određenih uređaja, sada je pravi trenutak za kupovinu i ispunjenje novogodišnje liste želja.

Foto: Gigatron

Gigatron iz Black Friday ponude posebno izdvaja dve akcije. Iskoristite 20% popusta na belu tehniku i opremite svoj životni prostor novim uređajima iz domena bele tehnike tokom Crnog petka. Očekuje vas i odličnih 25% popusta na male kućne aparate i usisivače, kako bi vam obavljanje svakodevnih kućnih poslova bilo što lakše i jednostavnije.

Foto: Gigatron

Black Friday u Gigatronu traje tri dana, ali smo pripremili još jednu specijalnu ponuda koja traje sedam dana, a odnosi se na laptopove. U periodu od 21. 11. do 28. 11. 2022. godine, možete da iskoristite 25% popusta na laptop računare i pronađete idealan laptop za poslovnu ili kućnu upotrebu.

Posetite jedan od brojnih Gigatron prodajnih objekata ili Gigatron web sajt i prepustite se kupovini kvalitetnih uređaja po specijalnim cenama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom
Politika

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti uporno pokušava da, kriminalizujući sever KiM, nađe opravdanje za fizičko i pravno nasilje koje sprovodi nad srpskim narodom, previđajući namerno da je i po zvaničnim statistikama koje je vodila policija u Prištini sever KiM bio najbezbedniji deo pokrajine.

07.05.2024

10:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija