• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2023

11:45

Gugl Maps konačno dobija važnu opciju! Ovo će se mnogima dopasti

Shutterstock

Hi-Tech

Gugl Maps konačno dobija važnu opciju! Ovo će se mnogima dopasti

Podeli vest

Gugl Maps za Android dobija novu opciju koja već godinama postoji na iOS operativnom sistemu.

To je opcija prikazivanja vremenskih uslova u mestu koje korisnik posmatra na mapi, što će uskoro biti dostupno i na Android platformi.

Kako je na Google News Telegram kanalu podelio urednik Nail Sadikov, korisnici Android verzije Gugl Mapsa će uskoro ispod "Search" polja moći da uoče još jedno, u kome će biti prikazana temperatura uživo, kao i drugi vremenski uslovi, prenosi sajt Android Police.

Foto: Shutterstock

 

 

Mada je trebalo neko vreme da ova mogućnost stigne za Android, izgleda da je glavni razlog to što je Gugl hteo da se uveri da će raditi za sve uređaje, bez obzira na operativni sistem.

Još u maju se govorilo o tome da Gugl razvija sopstvenu aplikaciju za vremensku prognozu, ali još se ne zna šta je sa njom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija