• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.07.2024

16:00

Na keca ćete provaliti da li vas je neko blokirao! Postoji nekoliko načina da saznate, al ovaj je najlakši

Shutterstock

Hi-Tech

Na keca ćete provaliti da li vas je neko blokirao! Postoji nekoliko načina da saznate, al ovaj je najlakši

Podeli vest

Ako je neko blokirao vaš broj, to znači da ne želi da vas čuje. U tom slučaju pokušajte da utvrdite da li je vaš broj zaista blokiran, a da pritom ne smetate osobi koju pokušavate da kontaktirate.

Međutim, ne postoji samo jedan način za to, a proces može biti komplikovaniji nego što mislite.

Znati da li je neko blokirao vaš broj zavisi od vrste telefona koji imate. Ni iPhone ni Android nemaju opciju koja će vam reći da li je vaš broj blokiran. Jedini način da budete sigurni da li je vaš broj telefona blokiran jeste da to pitate osobu na koju sumnjate,​​ ali ona možda neće želeti da razgovara s vama.

Foto: Shutterstock

 

Nazovite sumnjivca

Postoje koraci koje možete da preduzmete kako biste pokušali da utvrdite da li je vaš broj blokiran bez da pitate osobu za koju sumnjate da vam je to uradila.

Jedna od metoda koju možete da koristite na bilo kojoj vrsti telefona je da nazovete osobu za koju sumnjate da vas je blokirala.

Iako obično očekujete ​​da ćete čuti od tri do 12 zvona kada nazovete nekoga pre nego što odete na govornu poštu, blokirani broj će zazvoniti samo jednom i zatim preći direktno na govornu poštu. Ako nazovete i poziv pređe odmah na govornu poštu, to znači da niste blokirani i da osoba već ima poziv ili je njen telefon isključen.

Foto: Pixabay

 

Ako odlučite da ostavite govornu poštu s blokiranim brojem, ona neće ići u pristiglu poštu, već u drugu pristiglu poštu za blokirane brojeve i osoba vam se neće javiti.

Ali najočigledniji i najlakši način da utvrdite da li je vaš telefonski broj blokiran je da koristite drugi telefon i da pokušate da pozovete osobu za koju sumnjate da vas je blokirala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

'Dijalog treba ponovo pokrenuti' - Vogel: Kalas će biti čvršća prema Srbiji nego što su Borelj i Lajčak ikada bili
Politika

'Dijalog treba ponovo pokrenuti' - Vogel: Kalas će biti čvršća prema Srbiji nego što su Borelj i Lajčak ikada bili

Potvrda premijerke Estonije Kaje Kalas na čelu evropske diplomatije smatra se veoma pozitivnom vešću za Kosovo, posebno u kontekstu procesa dijaloga za normalizaciju odnosa Kosova i Srbije pod pokroviteljstvom Evropske unije, a ekspert za spoljnu politiku Tobi Vogel kaže da će ona biti mnogo oštrija prema Srbiji nego što su Đuzep Borelj i Miroslav Lajčak ikada bili, prenosi Albanijan post.

03.07.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija