• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 2. OKTOBAR! BIKA očekuje FLERT, BLIZANCI I DEVICE će imati problema sa FINANSIJAMA, a VODOLIJE sa zdravljem!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 2. OKTOBAR! BIKA očekuje FLERT, BLIZANCI I DEVICE će imati problema sa FINANSIJAMA, a VODOLIJE sa zdravljem!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde poručuju...

OVAN
LJUBAV: Moguće je da ćete imati problema da definišete odnos koji započnete. Uzbudljiv dan. POSAO: Loša ulaganja ili impulsivno trošenje novca, a moguća je i šteta. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK
LJUBAV: Flertovaćete s nekim s kim radite i imate profesionalan odnos. POSAO: Moguće je da ćete obezbediti finansijski priliv kroz neki kredit koji ćete podići. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom ili bilo kim ko vam se dopada. Moguće je da vam neko izjavi ljubav. POSAO: Ne treba da rizikujete, lako možete biti na gubitku. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Pixabay

RAK
LJUBAV: Potrebna vam je emocionalna sigurnost, pa ćete zbog toga možda i flertovati s nekim samo zato što vam uliva osećaj sigurnosti. POSAO: Finansijske brige. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen i zbog toga ćete i vi uživati u ljubavi. POSAO: Ako očekujete promenu, ona se neće desiti, ali će vladati izvesna stabilnost u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Iako ćete imati prilike za ljubav, moguće je da ćete imati problema da jasno definišete odnose. POSAO: Pazite kako ulažete novac, ne budite previše impulsivni i nemojte rizikovati. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Moguća je neslaganje u odnosu zbog vašeg temperamenta i nespremnosti na kompromis. POSAO: Možda ćete početi da se bavite nečim što ima veze s lepotom i negom. ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete provokativni u komunikaciji. Možda će sve ostati na rečima, ali ima šanse da nekoga zavedete. POSAO: Uvećan obim posla, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

Foto: Shutterstock

STRELAC
LJUBAV: Manje ćete brinuti o budućnosti, a više uživati u trenutku. POSAO: Vaše ambicije su velike i u skladu s tim će i vaš uloženi trud biti velik, što neće ostati nezapaženo. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Mogući su nesporazumi i problemi zbog emocionalne hladnoće ili zatvorenosti. POSAO: Bićete opterećeni poslom i nezadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

VODOLIJA
LJUBAV: Vi već neko vreme više težite slobodi nego očuvanju veze, zbog čega bi lako moglo doći do promene. POSAO: U ovoj oblasti vlada optimizam i pozitivna atmosfera. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: Partner bi mogao da posumnja u vašu vernost i posvećenost. Vodite računa šta radite. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ASTRO ALARM! Oktobar donosi ŠOKANTNE PROMENE ovim znacima! Ovnovi pred NERVNIM SLOMOM, retrogradni Merkur URNIŠE Blizance i Device, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!
Horoskop

ASTRO ALARM! Oktobar donosi ŠOKANTNE PROMENE ovim znacima! Ovnovi pred NERVNIM SLOMOM, retrogradni Merkur URNIŠE Blizance i Device, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!

Astrološki gledano, oktobar je u znaku velikih promena, naročito kada se uzme u obzir da je Mars retrogradan, ali i Merkur koji kreće nazadno 14. oktobra, uz loše aspekte sa planetama iz Jarca. Psihološki gledano, zbog punog Meseca u Ovnu večeras u 23:05h svi znaci će burno reagovati na sve što im se dešava u životu, a ključna reč je samokontrola

01.10.2020

07:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija