• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 14. OKTOBAR: LAVOVI mogu očekivati finansijski dobitak, dok VAGE čeka promena na radnom mestu!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 14. OKTOBAR: LAVOVI mogu očekivati finansijski dobitak, dok VAGE čeka promena na radnom mestu!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Moguća kratkotrajna afera, sa nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete vrlo kreativan pristup poslu i visok radni elan. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Moguć ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada, ali ta veza možda neće dugo trajati. POSAO: Ako rukujete tuđim novcem, vodite računa da ga ne izgubite. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Moguće je i da dođe do razlaza, jer ćete čeznuti za tim da imate više slobode. POSAO: Imaćete problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Bol u predelu bubrega.

RAK
LJUBAV: Nalazite se u jednom od najnestabilnijih perioda. Nećete imati izbora, jer će partner nametnuti svoju volju. POSAO: Selidba kancelarije ili neke druge veće promene. ZDRAVLJE: Loše.

LAV
LJUBAV: Bićete uobičajeno komunikativni i vrlo društveni, zbog čega ćete steći nova poznanstva i nove simpatije. POSAO: Moguć je manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa bilo kim ko vas interesuje ili vesti od osobe koju volite. POSAO: Moguć finansijski gubitak zbog nepotrebnog preuzimanja rizika pri ulaganju. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Svađe i neslaganje u odnosu. Zbog toga je moguće i da napravite veću promenu. POSAO: Promene i na radnom mestu, kao i u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Moći ćete da se pouzdate u potpunu posvećenost partnera, zbog čega ćete biti zadovoljni. POSAO: Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

STRELAC
LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za zajednički život sa izabranom osobom, ali to sad nije moguće. POSAO: Ovo povoljan dan za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

JARAC
LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete dobiti više ponuda, ali vi ćete tražiti nešto posebno, što nećete naći. POSAO: Pomoć ženske osobe u karijeri i uspeh u radu sa ženama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Više vas interesuje da se zabavljate i provodite vreme sa različitim osobama nego da ostvarite ozbiljnu vezu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE
LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali nećete biti raspoloženi za obavezivanje. POSAO: Bićete vrlo energični i entuzijastični, pre svega zato što ćete dobiti nove ideje. ZDRAVLJE: Glavobolja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Ovo je biznis, nikada nije bilo dosadnije i lošije...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Ovo je biznis, nikada nije bilo dosadnije i lošije...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija