• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: yourtango/informer.rs

04.11.2020

22:39

OPREZ! Život sa nekim od ova 3 HOROSKOPSKA ZNAKA je PAKAO!

Horoskop

OPREZ! Život sa nekim od ova 3 HOROSKOPSKA ZNAKA je PAKAO!

Podeli vest

Ova tri horoskopska znaka mrze sve oko sebe, kažu astrolozi. To su najveći hejteri među nama.

Foto: Pixabay

Strelac

Oni ne mrze, ali tako će vam se činiti. Ako neko vreme ne dobijete nikakvu poruku od vašeg prijatelja Strelca, znajte da vas je on jednostavno izbacio iz svog života. Oni su već nastavili dalje, a kada mrze, oni baš mrze. Mrze otvoreno i to ne traje dugo jer oni nemaju nameru da troše svoje dragoceno vreme.

Foto: Pixabay

Vaga

Niko ne mrzi više od Vage, a to im glatko prolazi jer se pretvaraju da su dragi i brižni. Nisu! Oni mrze i osuđuju druge za sitnice. Oi nemaju strpljenja i iskreno veruju da su bolji od svih. Vage su ultimativni EGOMANIJACI, uvek su u pravu. Vi uvek grešite i uvek ste dostojni toga da vas oni odbace.

Foto: Pixabay

Ovan

To dobijate kada ste znak ratnika – postajete poznati kao hejteri. A šta vi mrzite? Ljude! Zašto? Jer su svi drugi ljudi glupa inferiorna bića koja troše uzalud vazduh na Zemlji, piše Yourtango. Ovnovi žele da vole i budu fer, ali ne mogu da budu fer!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija