• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 15. DECEMBAR! Blizancima se pojavljuje STRANAC, Lavovi nailaze na VELIKI PROBLEM na OVOM polju!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 15. DECEMBAR! Blizancima se pojavljuje STRANAC, Lavovi nailaze na VELIKI PROBLEM na OVOM polju!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

LJUBAV: Moguće razdvajanje od partnera usled raskida ili svađe koju ćete vi skriviti ili inicirati. POSAO: Puni ste elana, ali nemate dovoljno poštovanja za nadređene. ZDRAVLJE: Infekcija.

BIK

LJUBAV: Ako ste sami, danas nećete naći ljubav, ali moguće je da ćete ostvariti fizički kontakt sa nekim. POSAO: Prilika za novi posao ili ćete naći dodatni kako biste skrpili rupe u budžetu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stranog porekla. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili napraviti neku drugu veću promenu u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Foto: Shutterstock

RAK

LJUBAV: U nepovoljnom ste periodu za ljubav. Vaša očekivanja neće biti ispunjena. POSAO: Započećete neki novi projekat ili imati potrebu da pokrenete nešto novo u sferi posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za fizički kontakt sa osobama suprotnog pola. POSAO: Stabilizacija u oblasti karijere. Više nećete težiti promeni, ali i dalje nećete biti zadovoljni. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

DEVICA

LJUBAV: Nećete znati šta oseća osoba koja vam se dopada i to će vas mučiti. Nejasna komunikacija će napraviti probleme. POSAO: Ukazaće se odlična prilika da se dokažete. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

VAGA

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za druženje i prijateljske odnose, ali možda ne i za romantične. POSAO: Moguć je neočekivan finansijski gubitak ili zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete imati kontakt sa nekim ko je vrlo zainteresovan za vas. POSAO: Promene su i dalje moguće, ali samo ako vi odlučite da ih napravite. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete većih problema u odnosu jer su mogući sukobi sa partnerom i povređene emocije. POSAO: Imaćete priliku da zauzmete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

JARAC

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog neiskrene ili nepotpune komunikacije. POSAO: Trebalo bi da budete oprezni ako baratate većim sumama novca. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Pažnja vam neće biti usmerena ka ljubavnom životu, pa nećete ni imati posebnih prilika za ljubav. POSAO: Povećan promet posla, ali mogući i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati jasnu viziju toga šta želite u ljubavi, pa nećete ni moći da napredujete u ovoj sferi. POSAO: Moguća je promena posla ili toka karijere. ZDRAVLJE: I dalje vrlo osetljivo


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija