• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 30. DECEMBAR! RIBE će imati ljubavne PROBLEME, dok će OVAJ znak napredovati u privatnom BIZNISU!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 30. DECEMBAR! RIBE će imati ljubavne PROBLEME, dok će OVAJ znak napredovati u privatnom BIZNISU!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Biće vam teško da odolite bilo kome ko vam je imalo privlačan. POSAO: Moguć je napredak u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Povreda, infekcija ili upala mišića.

BIK
LJUBAV: Moguća je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu vam je teško da pokažete sve što znate i umete, zbog čega ćete biti nezadovoljni. ZDRAVLJE: Infekcija.

BLIZANCI
LJUBAV: Potreban vam je neko s kim ste mentalno kompatibilni i s kim se dobro razumete. POSAO: Bićete puni radnog elana i spremni za sve izazove. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Nemojte imati prevelika očekivanja jer ovo nije period u kome se može nešto značajnije desiti u ljubavi. POSAO: Imaćete problema administrativne ili logističke prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Uživaćete u društvu dragih osoba, ali nećete imati previše prilika za romantičnu ljubav. POSAO: Nećete imati entuzijazma, jer ćete se osećati zasićeno onim što radite. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko koga dugo poznajete, ali koga pre niste primećivali. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. Bavićete se nekretninama. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne više osoba, a i mnogi će biti zainteresovani za vas. POSAO: Imaćete izvesnih briga vezanih za ovu sferu života. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete skloni flertu sa kolegama i ljudima s kojima imate profesionalni kontakt. POSAO: Moguće su promene na samom poslu ili promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete i previše prilika za ljubav i biće vam teško da se odlučite. POSAO: Uspeh na sudu i u svakoj vrsti spora. Šarm će vam pomoći da pridobijete druge. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Vaš interes za ljubav neće biti velik, bićete opterećeni problemima iz drugih sfera života. POSAO: Problemi finansijske prirode i neoprezna ulaganja. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete prilike za kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali neće biti naročito romantičan. POSAO: Povoljan period za inovacije, a moguća je i neočekivana dobit. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Prevelika očekivanja mogu dovesti do problema. I pored toga će vaš ljubavni život će biti stabilniji. POSAO: Bez promena u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija