• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

25.05.2021

09:37

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera u Blizancima donosi LJUBAV I PROMENE - evo šta čeka SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Horoskop

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera u Blizancima donosi LJUBAV I PROMENE - evo šta čeka SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Podeli vest

Venera u Blizancima nalazi se u ovom znaku do 2. juna kada ulazi u Raka, a svima će doneti emotivne promene

OVAN

Venera utiče da povećanu komunikativnost Ovnova. Oni će biti otvoreni, raspoloženi za nova poznanstva i prilično pričljivi. Ovnovi mogu novu partnerku da upoznaju preko sistema društvenih mreža, u saobraćaju, na nekom kraćem putu i slično. Ovnove čeka više poznanstva tako da će oni u ovom periodu lako da se odluče za ulazak u paralelne veze, jer na početku druženja neće imati ozbiljne planove, pišu Astrousluge.com

BIK

Bikovi će biti prilično otvoreni i komunikativni, raspoloženi za izlaske i nova poznanstva. Očekuje ih susret sa mlađom, inteligentnom i prilagodljivom osobom. Bikovima je potreban partner koji će da im pruži materijalnu sigurnost. Iako će u ovom periodu biti otvoreni i raspoloženi za nova poznanstva nijednog momenta neće zaboraviti na finansije potencijalnog partnera i krišom će se raspitivati o tome.

BLIZANCI

Blizance očekuje odličan period za ljubav. Venera u njihovom znaku ukazuju da će biti raspoloženi za nova poznanstva, druženje, skloni flertu i uživati u šarmiranju suprotnog pola. Zahvaljujući inteligentnoj i duhovitoj komunikaciji ostavljaju odličan utisak na drugi pol. Reči su glavno oružje prilikom osvajanja. Kako im vernost nije jača strana moguća je komunikacija sa više osoba i naravno ulazak u paralelne veze.

RAK

Pred Rakovima je povoljan period za ulazak u tajne veze i veze na daljinu. Rakovi su veliki emotivci. Komunikacija će biti učestala tako da spomenute teškoće neće doživeti kao problem nego će imati utisak da su u intenzivnoj vezi. Rakovi su sanjari tako da mogu ili da idealizuju partnera i odnos ili da imaju veća očekivanja od partnera. U svakom slučaju neće imati objektivan odnos prema partneru i vezi.

Foto: Pixabay

Venera u Blizancima donosi emotivne promene

LAV

Što se tiče Lavova novu partnerku mogu da upoznaju preko prijatelja ili neko druženje može početi kao prijateljsko, ali će jako brzo da se razvije u smeru veze. Venera u Blizancima naglašava društvenost i komunikaciju, tako da će Lavovi biti socijalno orijentisani, upoznavati nove ljude i ući u novu vezu. Iako će biti prilično šarmantni i delovati opušteno Lavovi će biti u potrazi za stabilnom emotivnom vezom.

DEVICA

Venera u Blizancima će pozitivno da utiče na Device tako što će one postati pričljivije i otvorenije mnogo više nego obično. Device na poslu očekuje novo poznanstvo i flert i Device će konačno otkriti novu dimenziju života, da se on ne sastoji samo od posla nego i od ljubavi. Device će uživati u komunikaciji sa novim poznanikom i neosetno sa poslovnog plana preći na intimni. U ovom periodu Device će biti opuštene.

VAGA

Vagama tranzit Venere kroz znak Blizanaca donosi ljubav na studijama, u slučaju da studiraju ili ljubav na daljinu odnosno sa osobom koje ima veze sa inostranstvom. Vage će u ovom periodu blistati, pokazivati svoj beskrajni šarm i inteligenciju i bez ikakvih problema zavesti osobu koja im se dopada. Vage uživaju u interesantnoj komunikaciji i opuštenom odnosu koji ima potencijal da preraste u stabilnu vezu.

ŠKORPIJA

Jedan od retkih znakova na koje tranzit Venere kroz znak Blizanaca neće preterano uticati je upravo Škorpija. Venera im donosi neobavezna čulna iskustva od kojih neka mogu biti tajnog tipa. Škorpije mogu imati slična iskustva sa više različitih osoba, ali nijedna od njih neće uspeti da im probudi emocije. Škorprije čak mogu ostvariti intimu sa osobom koja zvanično ima status njihovog prijatelja, ali do veze neće doći.

STRELAC

Venera u Blizancima Strelcima donosi priliku da uđu u vezu. Ovoga puta Strelci su ti koje će druga strana pokušati da osvoji. U pitanju je mlađa, komunikativna i inteligentna osoba koja će Strelca pokušati da zainteresuje pričom. Strelac je obično u ulozi onoga koji osvaja, ali mu ne smeta i ako njega neko pokušava da zavede. Zbog prijateljskog ophođenja Strelca, druga strana neće biti sigurna u uspeh.

JARAC

Venera u Blizancima Jarčevima donosi novo poznanstvo, flert i priliku da užu u vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Jarčevi su generalno ozbiljni i posvećeni obavezama, ali će novi poznanik da ih opusti. Prijaće im priča i pažnja druge osobe. Iako će biti iznenađeni dešavanjima na poslu, biće oprezni, ali u isto vreme i otvoreni da prihvate mogućnost prerastanja poslovnog poznanstva u intimnu vezu.

VODOLIJA

Pred Vodolijama je odličan period za ulazak u vezu. U narednom periodu Venera im donosi povećan obim komunikacije, šarm, želju za druženjem, flert i novu vezu. Ovo je jedan od najboljih perioda za ljubav tokom ove godine koje će Vodolije da iskoriste. Kod Vodolija će postojati više osoba sa kojoma će biti u redovnom kontaktu i koje će im se dopadati, tako da će imati problem da donesu odluku koju osobu da izaberu.

RIBE

Jedan od znakova na koje tranzit Venere kroz znak Blizanaca neće previše uticati su Ribe. One će želeti da što više vremena provedu kod kuće i provodiće vreme u ulepšavanju doma. Potencijalnog partnera mogu upoznati kod kuće i to preko sistema društvenih mreža. Ribe u ovom periodu nisu najrealnije pa mogu imati nerealna očekivanja od novog poznanika ili jednostavno sklone sanjarenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija