• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 2.JUN: OVNOVI će imati PAD na ljubavnom planu, a OVAJ znak OČEKUJU pozitivne promene u KARIJERI!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 2.JUN: OVNOVI će imati PAD na ljubavnom planu, a OVAJ znak OČEKUJU pozitivne promene u KARIJERI!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Biće dosta uspona i padova u vašem ljubavnom životu. Uzburkane emocije bi mogle da vas iscrpe. POSAO: Moguće su manje promene na planu posla. ZDRAVLJE: Infekcija.

BIK
LJUBAV: Potrebna vam je ozbiljna veza i stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Promene na planu karijere, možda i promena nadređenih u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

BLIZANCI                                                                                                                            LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike za flert, ali ne i za ljubav. POSAO: Vi ste elokventni i gospodarite rečima, a danas možete biti posebno inspirisani u komunikaciji. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK 
LJUBAV: Vas je lako povrediti i zato vam treba neko ko je odmeren u reakcijama i ko ume da kontroliše temperament. POSAO: Inače ste štedljivi, ali ovih dana previše trošite. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Foto: Pixabay

Tekst potpisa

LAV 
LJUBAV: Previše strasti u ljubavi može biti loše. Pokušajte da iskoristite svoju strastvenost na pravi način. POSAO: Moguća pomoć porodice u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA
LJUBAV: Danas bi se moglo desiti da vam se ostvare nadanja koja imate u vezi s ljubavnim životom. POSAO: Imate sposobnosti, poput kreativnosti, koje treba bolje da iskoristite. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Zajedničke aktivnosti i sama blizina voljene osobe danas će vam mnogo značiti. POSAO: Bićete zainteresovani samo za zabavu i druženje, posao ćete zanemariti. ZDRAVLJE: Bolje se hranite.

ŠKORPION 
LJUBAV: Posvetite više pažnje partneru, koji će danas biti raspoloženiji za ljubav nego prethodnih dana. POSAO: Osećate pozitivnu energiju koja vas gura napred. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 
LJUBAV: Uživaćete u grupnim aktivnostima i druženju sa porodicom. Danas vam je lako probuditi emocije. POSAO: Uzdate se samo u sopstvene sposobnosti. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

Tekst potpisa

JARAC 
LJUBAV: Ponekad vam je teško da budete u vezi i da pravite kompromise koji su potrebni za harmoniju. POSAO: Najbolje radite onda kada vas niko ne pritiska. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete okruženi osobama u koje ne možete imati poverenja, bar ne kada je vaše srce u pitanju. POSAO: Možete sklopiti povoljan dogovor. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

RIBE
LJUBAV: Lako budite ljubavna osećanja u drugome jer delujete spremno za ljubav. POSAO: Prevelik obim posla bi mogao da vas iscrpi. ZDRAVLJE: Dobro
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15