• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2021

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 15. JUL: RAKOVI će se zaljubiti, a OVAJ znak će imati problema sa zdravljem!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 15. JUL: RAKOVI će se zaljubiti, a OVAJ znak će imati problema sa zdravljem!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN 
LJUBAV: Lako ulazite u komunikaciju sa drugima i možete ostvariti više zanimljivih poznanstava. POSAO: Trebalo bi da prištedite, previše ste rasipni. Dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Sada je vreme da napravite odlučujuće i praktične korake koji će vam obezbediti sreću u ljubavi. POSAO: Uspeh se nekretninama ili porodičnim poslom. ZDRAVLJE: Sjajno.

BLIZANCI
LJUBAV: Odlična komunikacija sa drugima, a pogotovo će vam biti lako da se dobro razumete sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguć je novčani dobitak. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Pixabay

 

RAK 
LJUBAV: U ovom periodu je posebno naglašena vaša sentimentalnost. Zaljubićete se. POSAO: Solidna situacija na planu posla i posebno na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Moguć je pre svega fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. Strast i ljubav. POSAO: Mnogo radite i entuzijastični ste u poslu, što će dovesti do uspeha. ZDRAVLJE: Povreda.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete imati prilike da provedete vreme sa nekom osobom sa kojom ćete se izuzetno dobro slagati. POSAO: Moguće su pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 
LJUBAV: Možda ćete doživeti nešto izuzetno. Povoljan dan za one koji su u potrazi za novom ljubavlju. POSAO: Manji napredak na polju karijere, uz pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

Foto: Pixabay

 

ŠKORPION 
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i lako uspostavljanje bliskosti kroz fizički kontakt. POSAO:  Možete dobiti finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Solidno. 

STRELAC 
LJUBAV: Ako već niste, sigurno ćete sresti nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Dobro vreme za one Strelčeve koji se bave istraživačkim ili duhovnim radom. ZDRAVLJE: Infekcije.

JARAC 
LJUBAV: Harmonični odnosi i sreća. Prijatna poznanstva i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Mnoge mogućnosti su na vidiku, ali nije ih lako realizovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

 

VODOLIJA
LJUBAV: Vrlo povoljan period. Ako i ne nađete ljubav, sigurno ćete imati raznih prilika u ovoj sferi. POSAO: Uložite dodatni napor i to će vam se kasnije isplatiti. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 
LJUBAV: Ljubav ćete najlakše naći u kontaktu sa strancima, samo treba da budete otvoreni za komunikaciju. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Dobro.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija