• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 28. JUL: LAVOVE očekuje raskid, BIKOVE uspeh na poslu, dok se OVOM znaku savetuje da bude oprezan u SAOBRAĆAJU!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 28. JUL: LAVOVE očekuje raskid, BIKOVE uspeh na poslu, dok se OVOM znaku savetuje da bude oprezan u SAOBRAĆAJU!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Imaćete problema da se usaglasite sa bilo kim, pa i sa partnerom. POSAO: Moguć porast vrednosti nekretnine koju posedujete ili uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Desiće se neke promene u vašem ljubavnom životu koje mogu izazvati ogovaranje. POSAO: Uspeh u oblasti finansija i svemu što ima veze sa novcem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Neko će vam se toliko dopasti da nećete moći da prestanete da razmišljate o njemu. POSAO: Zdravstveni problem može da vas omete u poslu. ZDRAVLJE: Problem sa digestivnim traktom.

RAK
LJUBAV: Delujete kao da vam nije stalo, ali u pitanju su samo vaši odbrambeni mehanizmi. POSAO: Bićete okupirani nekim promenama u karijeri. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

LAV
LJUBAV: Nestabilnost u odnosu, raskid ili drugi iznenađujući događaji. POSAO: Lako možete doći do sponzorstva i obezbediti finansijska sredstva za svoje projekte. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Pixabay

Horoskop

DEVICA
LJUBAV: Vrlo je verovatno da ćete upoznati nekoga ko će vas fascinirati i otvoriti vam nove vidike. POSAO: Ostvarićete manji uspeh u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

VAGA
LJUBAV: Vrlo stresan dan, pun promena i neslaganja, a vi ste neko ko na svaki način pokušava da izbegne konflikt. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaša osećanja su vrlo duboka i možda baš zato imate problema da ih izrazite. POSAO: Desiće se neke promene ili ćete dobiti priliku za napredak na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Srešćete zanimljive osobe, ali danas ne možete ostvariti trajan i harmoničan odnos. POSAO: Nesporazumi sa nadređenima. ZDRAVLJE: U ovom periodu lako dobijate kilograme.

JARAC
LJUBAV: Vaše kritičko posmatranje okoline će biti naročito izraženo danas, što se može dopasti samo nekome ko je sličan vama. POSAO: Srešćete uticajne ljude. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: unsplash.com

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća razdvojenost od partnera ili novo poznanstvo. POSAO: Uspećete da ostvarite ciljeve jer će nadređeni biti impresionirani vama. Pohvale i priznanja. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stranog porekla ili živi u inostranstvu ili neka vrlo obrazovana osoba. POSAO: Dobićete priliku za posao. ZDRAVLJE: Infekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija