• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

03.08.2021

10:47

MERKUR U LAVU! Moćan ASTRO PERIOD - TRI znaka neka se SPREME za NEVEROVATNE PROMENE

Horoskop

MERKUR U LAVU! Moćan ASTRO PERIOD - TRI znaka neka se SPREME za NEVEROVATNE PROMENE

Podeli vest

Merkur u Lavu ove godine neće doneti uobičajenu dramu , doneće i puno emocija zbog energije koju mu daju Jupiter, Saturn i Uran

Osetićete spoznaju da je sve što ste smatrali stvarnim samo fantazija. Međutim, to ne znači da bi trebalo napustiti svoja uverenja i razmišljanja, samo morate prihvatiti delove koji su vam potrebni  i zanemariti ostale informacije.

OVAN

Vreme je da izađete iz zone udobnosti i preuzmete više rizika. Postali ste kruti  I monotni, I sada bi  vam moglo koristiti malo živosti , koje će vam ovaj tranzit doneti. Vratiće vam se strasti i životni polet, Ovnovi , život je putvanje, uživajte u njemu.

BIK

Ne  idete na zabavu, zabava dolazi k vama. Iako želite da izađete napolje i budete  sa svojim prijateljima, otkrićete da vam igra u pidžami kod kuće sa vašim  drustvom donosi više udobnosti i radosti nego večernji izlazak, pišu Astrousluge.com

BLIZANCI

Komunikacija je vaša jača strana. Otkrivate  da su drugi voljni da sa vama zrellije stupaju u kontakt i vode razgovore koji su važni. Tranzit će vam  omogućiti da razumete svoje prijatelje, porodicu i partnera na dubljem nivou nego što ste ikada smatrali da je moguće.

Foto: Pixabay

Merkur u Lavu

RAK

Sada je pravo vreme za razgovor o načinima na koje možete otplatiti postojeće dugove. Ako ste iskreni i realni u pogledu svoje finansijske situacije, možete stvoriti veliki priliv u svom novčaniku  I ustedeti.. To će postaviti dobre temelje u  budućnosti  za uvecanje vašeg bankovnog računa i novčanika.

LAV

Znatiželja je možda ubila mačku, ali Lav se neće obazirati na reči poslovice .... Neće vas ometati u traženju novih načina da razumete svet oko sebe. Zelećete filozofski, teorijski da steknete više znanja nego ikad. Svet raste, ali raste i vaš um.

DEVICA

Umesto da govorite svoje mišljenje, odlučujete da svoje misli zadržite za sebe. Razlog je taj što sva ta neuredna drama vama samo stvara buku. Ništa se ne postiže narušavanjem vaše mentalne higijene, koja je ipak složicete se najbitnija.

VAGA

Pravo je vreme da se ponovo povežete i sa starim i sa  novim prijateljima. Otkrićete da je vama društvo  izvor inspiracije, neprestano  vam daju nadu i pomažu da hranite svoje snove. Recite "da" kada vas pozovu na piće, večeru ili šetnju.

ŠKORPION

Vreme je da na poslu zatražite povišicu. Iako možete oklevati, imajte na umu da nema boljeg trenutka da izrazite zelju nego sada. Bićete prijatno iznenađeni odgovorom vašeg šefa, čak i ako trenutno ne budu u mogucnosti da vam je daju

STRELAC

Uključite se u istraživanje različitih pogleda i kultura. Otkrićete da su vam mnoge izuzetno fascinantne, što će vas nadahnuti da u bliskoj budućnosti više putujete. Otvorite svoj um i srce svetu u celini i svemu onome što vam on nudi.

Foto: Pixabay

JARAC

Pozovite pouzdanog prijatelja, člana porodice ili finansijskog savetnika koji vam mogu dati informacije i savete kako da ulozite svoj novac. Ako zatražite, pružiće vam uvid u najbolje načine za ulaganje gotovine, što će se pokazati vrlo korisnim i izuzetno unosnim.

VODOLIJA

Osecate se zedni komuniakcije sada  u vezama,odnosima. Trenutna promena u vašem ponašanju zbuniće druge, jer su navikli da tokom dana budete orijentisani na posao. Ali, neće im smetati vaša zaigranost. Ustvari, uživaće.

RIBE

Postajete profesionalac u pravovremenom preuzimanju i izvršavanju zadataka i projekata. Toliko ste sigurni , voljni i želite da pomognete kolegama u radu. Samo budite sigurni da neće iskoristiti vašu ljubaznost koju nudite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija