• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

17.08.2021

16:23

TEŠKO ĆETE IH PREVARITI! Ovo su NAJINTELIGENTNIJI horoskopski znaci!

Horoskop

TEŠKO ĆETE IH PREVARITI! Ovo su NAJINTELIGENTNIJI horoskopski znaci!

Podeli vest

Ovo su najinteligentniji horoskopski znakovi, tvrde astrolozi, zato što imaju neverovatnu sposobnost prilagođavanja na nepoznate situacije

Blizanci

Blizanci su vazdušni znak. Način na koji vladaju stvarima, razgovaraju, koketiraju i naizgled menjaju mišljenje iz sekunde u sekundu, samo pokazuje koliko brzo njihov mozak funkcioniše.

Kad uđu u učionicu ili drugo okruženje koje zahteva učenje, Blizanci su sjajni kad je sticanje akademskog znanja u pitanju. Svoj puni sjaj postižu u situacijama koje nalažu prenošenje tih podataka.

Kao znak govora i umrežavanja, Blizanci brzo uče kad mogu nekoga da saslušaju, a njihova sposobnost povezivanja sa širokom lepezom različitih profila ljudi čini ih fantastičnim učiteljima.

Devica

Devica je rođena za istraživački rad. Voli da sastavlja popise činjenica i podataka, vodi detaljne proračunske tablice i traži i analizira obrasce i anomalije.

Ono što Devicu čini tako posebnom su njene sposobnosti organizacije. Izgleda kao da u glavi ima ogromnu bazu podataka u kojoj je sve što je ikada naučila savršeno kategorizovano i označeno. U trenutku je sposobna da zaviri u svoje ‘fioke’ i iz njih izvuče šta joj je potrebno, čak i ako je posredi neverovatna sitnica koju bi neko drugi odavno zaboravio.

Foto: Pixabay

Devica je rođena za istraživački rad

Vaga

Između želje Vage da udovolji svima i brige koju ulažu u svoj  izgled (velike su estete), pripadnici ovog znaka u početku bi se mogli činiti pomalo plitkima, a na ‘prvu’ nikako ne deluju kao ‘hiper inteligentne’ sveznalice.

Ali izgled i prvi utisak znaju da prevare – ovaj vazdušni znak ima i te kakav ‘kliker’. To se katkad lako zanemari jer retko svoju inteligenciju ‘trljaju’ nekom na nos. Ali jednom kad postanu sigurne da mogu da podele svoje znanje, a da niko ne misli da se ponašaju bahato rado će učestvovati u bilo kom akademskom razgovoru.

Strelac

Ovaj znak upravlja istraživanjem i višim učenjem. Za razliku od Vage, oni nemaju potrebu da svoje znanje dele sa svima. Strelce zanima toliko tema da ne mogu zamisliti da neko ne deli njihov entuzijazam u istraživanju istih.

Rado će diskutovati o filozofsko-teološkim teorijama u kojima će tek retki vladati materijom, a ništa im nije draže nego da pokrenu razgovor u kojem će oni držati glavnu reč.

Jarac

Ovaj znak je usmeren ka cilju, praktičan i efikasan. Jarčeva stručnost možda ne pokriva širok dijapazon tema, ali kad je reč o odabranim poljima, niko nije načitaniji od njih.

Pripadnici ovog znaka će se rado udubiti u svaku studiju koja će dovesti do uspeha. Nisu zadovoljni samo učenjem teorije, jedva čekaju da primene stečeno znanje u praksi, stoga su savršeni partneri u laboratoriji na časovima hemije.

Foto: Pixabay

Jarčevi su savršeni partneri u laboratoriji na časovima hemije

Vodolija

Tehnologija i napredak u središtu su interesa ovog znaka. Ne samo da Vodolije čitaju i pamte sve što ima veze s navedenim, već je to i polazišna tačka njihovih ideja.

Vodolija je posvećena pronalaženju velike, temeljne ‘Istine’ s velikim ‘I’, tako da nikad nije zadovoljna ako se nešto proglašava istinom, čak i ako tako piše u knjizi. Mora sama da sazna i uveri se dokle seže ta ‘istina’.

Same činjenice nisu dovoljne za Vodolije. Oni žele da imaju pouzdane izvore koji će im omogućiti izradu sigurnosnih kopija vrhunskih ideja i teorija koje ključaju u njihovu mozgu. Budite pažljivi, jer obično su u pravu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17