• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.10.2021

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. OKTOBAR: Jarčeve čeka poznanstvo i nenadna bliskost, Bikovi će dobiti veći novac!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. OKTOBAR: Jarčeve čeka poznanstvo i nenadna bliskost, Bikovi će dobiti veći novac!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN
LJUBAV: Iako ste pre svega usmereni na karijeru, to vam neće smetati da se posvetite svom partneru. POSAO: Pozitivan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Vaša sposobnost da uživate u malim životnim zadovoljstvima danas će pobrati brojne simpatije. POSAO: Moguće je da ćete dobiti veći novac. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Srešćete nekog ko je vrlo pristupačan ako ste sami. Moguće začeće ako radite na proširenju porodice. POSAO: Dobra prilika za posao preko poznanika. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Freepik.com

RAK
LJUBAV: Iskazaćete svoja osećanja na vrlo romantičan način. Veoma ste emotivni u poslednje vreme. POSAO: Nesigurna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

LAV
LJUBAV: Biće vam teško da napravite pravi izbor jer će vaša osećanja biti promenljiva. POSAO: Dobar dan za finansije, moguć dobitak iz više različitih izvora. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA
LJUBAV: U ovom periodu vas je nešto lakše zavesti uz dobar razgovor i romantičnu večeru. POSAO: Uspeh u radu sa decom i obrazovanju mladih. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

VAGA
LJUBAV: U potrazi ste za nekim s kim pre svega možete da ostvarite dobru komunikaciju. POSAO: Moguć nesporazum sa nadređenima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Lako ćete uspostaviti bliskost sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Očekujte da stvari funkcionišu bez problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

STRELAC
LJUBAV: Želećete da svima obznanite svoju naklonost prema izabranoj osobi, jer ćete biti ludo zaljubljeni. POSAO: Sreća u radu sa umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Uspostavljaćete odnose pre svega na nivou komunikacije. Lako poznanstvo i bliskost sa nekim. POSAO: Uspeh u sferi finansija i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da će vaš partner biti loše raspoložen zbog toga što ste prezauzeti. POSAO: Možete imati problema sa ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Neće biti prepreka na putu ka potpunoj emotivnoj ispunjenosti jer će komunikacija sa partnerom biti odlična. POSAO: Dobra finansijska situacija. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija