• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.11.2021

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 16. NOVEMBAR: Ovan da PAZI šta radi S NOVCEM, a ovom znaku se smeši NOVA LJUBAV!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 16. NOVEMBAR: Ovan da PAZI šta radi S NOVCEM, a ovom znaku se smeši NOVA LJUBAV!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN

LJUBAV: Sad je vreme da napravite korake koji će obezbediti uspeh. POSAO: Manipulisaćete novcem i imati uspeha u sferi finansija ako ne budete previše rizikovali. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada ili koja vas na neki način interesuje. POSAO: Mnogo radite i imate veliku energiju za rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Odlična komunikacija sa drugima, biće vam lako da se usaglasite sa drugima. POSAO: Moguć je dobitak, pogotovo novčane prirode, ali i drugi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

RAK

LJUBAV: Verovatno ćete se zaljubiti, jer je u ovom periodu vaša sentimentalnost posebno naglašena. POSAO: Solidna situacija na planu posla i posebno na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Lako ulazite u komunikaciju sa drugima i možete ostvariti više zanimljivih i inspirativnih poznanstava. POSAO: Trebalo bi da prištedite, previše ste rasipni. ZDRAVLJE: Držite dijetu.

DEVICA

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da provedete vreme sa osobom koja vam u svemu odgovara. POSAO: Moguće su pozitivne promene u vezi sa poslom, kao i porast obima posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepick

VAGA

LJUBAV: Možda ćete doživeti nešto zanimljivo, ali skinite ružičaste naočare i realnije sagledajte situaciju. POSAO: Manji napredak, moguće uz pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i lako uspostavljanje bliskosti kroz fizički kontakt. POSAO: Možete dobiti finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Povreda.

STRELAC

LJUBAV: Ako već niste, sigurno ćete sresti nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Profitabilno putovanje, ili profit od znanja. Dobro vreme za one koji su visokokvalifikovani. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

JARAC

LJUBAV: Harmonični odnosi i sreća. Prijatna poznanstva i dobra komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Mnoge mogućnosti su na vidiku, ali nije ih lako realizovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Imate promenljivu sreću u ljubavi. POSAO: Doživljavate blokadu i gubite motivaciju za posao, ali to je faza koju ćete morati da prođete. ZDRAVLJE: Uganuće.

RIBE

LJUBAV: Priliku možete naći na bilo kom mestu, samo treba da budete u kontaktu sa ljudima. POSAO: Možda ćete imati problema u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Dobro. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija