• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2021

13:27

3 HOROSKOPKA ZNAKA KOJA SU ROĐENA DA PROMENE SVET! Uporni, istrajni i motivišu druge LJUDE

Freepick

Horoskop

3 HOROSKOPKA ZNAKA KOJA SU ROĐENA DA PROMENE SVET! Uporni, istrajni i motivišu druge LJUDE

Podeli vest

Astrolozi su saglasni da postoje znakovi koji su rođeni da promene svet i zbog toga se ističu u odnosu na druge

Da li ste znali da su Vodolija, Ovan i Devica rođeni da promene svet? Saznajte i zbog čega.

VODOLIJA - Za ovaj znak se uvek kaže da je iznad vremena. To nije bez razloga. Njihova želja za inovacijama i ideje ih teraju da promene svet. Zbog toga se za Vodolije kaže da su ekscentrične, a naročito u ovom periodu kada smo uveliko u eri Vodolije!

Vodolije nemaju strah prilikom rešavanja problema. Čak i male promene koje budu postigli, one će imati uticaj na druge ljude u svetu.

Foto: Freepick

Horoskop

OVAN - Ovan je znak koji je uvek fokusiran na svoj cilj. Zbog toga je sposoban da motiviše druge ljude da se kreću u pravcu u kojem on ide. Kada nešto zacrta, ne odustaje od tog cilja. Čak i kada naiilazi na prepreke, Ovan se uvek dobro nosi sa problemima i ide napred.

DEVICA - Od ovog znaka ne postoji bolji analitičar. Oni su rođeni da budu tajni agneti ili analitičari, jer su veoma precizni u zaključivanju. Device nisu impulsivne i sve odluke donose na taj način što su dobro analizirale određenu situaciju. Zbog toga uvek imaju jasnu strateguju kako da dođu do određenog cilja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija