• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

20.12.2021

17:45

Znakovi koji su kao PAS i MAČKA, ali se SNAŽNO PRIVLAČE! Bik i Škorpija se zaljube u sekundi!

Shutterstock

Horoskop

Znakovi koji su kao PAS i MAČKA, ali se SNAŽNO PRIVLAČE! Bik i Škorpija se zaljube u sekundi!

Podeli vest

Lav i Vodolija na prvi pogled mogu da deluju slično, ali su u osnovi su potpuno različitih karaktera. Zajedničko im je jedino to što su oboje društveni i komunikativni, ali tu prestaje svaka sličnost
Strelac i Blizanci 

Ova dva znaka se privlače na svim poljima. Fizički su kao stvoreni jedno za drugo. Obožavaju duge razgovore, Blizanac je malo površan i voli da ogovara, Strelac je pošten i temeljan. Blizanac je uvek spreman za akciju, Strelca je teško naterati da se pokrene i promeni rutinu, ipak kada je sa Blizancem Strelac postaje pravi pustolov. 

Bik i Škorpija 

Prema astrolozima, Bika niko ne može tako jako erotski da privuče kao Škorpija. Ako se spoje mogu danima da budu zatvoreni u spavaćoj sobi. Sve u vezi će im delovati fatalno. Ipak, kada izađu među prijatelje videće da se veoma razlikuju, Škorpija je prebrza za Bika, a Bik previše pasivan za Škorpiju. Ako su spremni na promene, veza će im sigurno uspeti. 

Foto: Shutterstock

Bik i Škorpija ne izlaze iz spavaće sobe 
Jarac i Rak 

Ova dva znaka se savršeno dopunjuju. Hladan Jarac ne može da odoli emotivnim izlivima Raka. U spavaćoj sobi odlično funkcionišu, nadopunjuju se. Ipak, ako Rak postane previše “cmizdrav” i počne da kuka da ga Jarac ignoriše veza lako može da se završi. Ako nađu zajednički jezik, mogu da ostanu zajedno godinama.

Vaga i Ovan 

Ovan tako neobuzdan i pun energije lako može da padne na šarm prefinjene Vage. Oni su toliko različiti da savršeno funkcionišu, bar na početku veze. Ipak, doslednost Vage može Ovnu lako da postane dosadna. Ako Vaga malo popusti, može da uživa u najboljoj vezi u svom životu. 

Ribe i Devica 

Ribama je sve tako lako u životu. Oni su rođeni sa dozom optimizma i njima ništa ne može da pokvari dobro raspoloženje. Devica voli rad, red i disciplinu, pa opet rad, pa red… Ako se sretne sa Ribom može da odstupi od svojih pravila, makar u početku veze. Biće to savršena veza, koja može da potraje ako se nađe kompromis. 

Foto: Freepik.com

Ribe i Devica moraju da pronađu kompromis 
Lav i Vodolija 

Vodolija ne prizaje autoritete, Lav samo za to živi – da komanduje i da vlada. Međutim, ako u svoj vojnički poredak dopusti umetničkoj Vodoliji da uđe, njegova vladavina je gotova. Njegova rika postaje šapat, a sa Vodolijom će upoznati sve čari slobodnog ponašanja. Savršena avantura!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija