• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 3. JANUARA! Ovnovima FINANSIJSKI problemi, Blizanci pred VELIKIM promenama, a evo ko će sresti SUDBINSKU LJUBAV

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 3. JANUARA! Ovnovima FINANSIJSKI problemi, Blizanci pred VELIKIM promenama, a evo ko će sresti SUDBINSKU LJUBAV

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednom periodu...

OVAN

Posao – Mars u Strelecu donosi vam priliku za putovanje. U pitanju je neka dalja destinacija. Retrogradna Venera donosi vam finansijske probleme, jer će vam neka dugovanja stići na naplatu. Nije dobar period za bilo kakva ulaganja!

Ljubav – Retrogradna Venera kvari vaše planove na emotivnom planu. Stara ljubav vam je opet u mislima, tako da idete dva koraka unazad, a jedan napred. Sve više razmišljate o nekome koga niste preboleli.

Zdravlje – Bolje.

 

BIK

Posao – Retrogradna Venera ukazuje da treba da ostanete suzdržani od bilo kakvih velikih odluka. Ovo nije vreme za promene. Na poslu će svi planovi ipak morati da sačekaju januar sledeće godine. Jupiter ulazi u Ribe, pa vam to donosi veću podršku prijatelja u narednih pola godine.

Ljubav – Razmišljate o osobi koja je na putu. Međutim, emocije su vam nestabilne, pa prolazite kroz promene. Jedno hoćete danas, a drugo sutra. Ukoliko ste u braku, biće rasprava oko finansija.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao – Merkur u osmom polju ukazuje da ste na prekretnici između dva životna puta. To nije najsjajnija pozicija, ali osećate da će sve za vas da se promeni. Jupiter ulazi u Ribe, što nagoveštava da je moguća promena posla ili poslovnog partnerstva. To je proces koji će biti ključan u narednih pola godine. Čućete za neko nasledstvo.

Ljubav Partner počinje više da bude okupiran poslom, a vi ćete ga sve manje razumeti. Potrebno je da ostanete probrani i ne kalkulišete sve kroz finansije.

Zdravlje  - Dobro.

 

RAK

Posao – Planete u Jarcu vam stvaraju komplikacije, pa se osećate da vam sve izmiče. U narednom periodu će biti dosta troškova, ali i propalih pregovora. Polažete nade u razgovor sa jednom važnom osobom, ali će to morati da sačeka januar mesec.

Ljubav – Nije stabilan period za ljubav. Partner ima racionalne zahteve i manjak empatije za ono što se dešava vama. Privlače vas osobe koje su drugačijeg temperamenta nego vi.

Zdravlje – Lošije.

 

LAV

Posao - Gužva u Jarcu donosi vam puno posla, čak i pred kraj godine. To znači da ćete raditi više poslova istovremeno. Nije isključeno da ćete dobiti ponudu i za dodatni posao. Jedno je sigurno, nećete se osećati odmorno pred kraj 2021. godine.

Ljubav - Mars u Strelcu donosi vam novo poznanstvo i to sa nekim ko dolazi sa puta. Može lako da bude Strelac ili Ovan. Opterećeni ste sa poslom, ali ljubav vam neće nedostajati.

Zdravlje - Više se odmarajte.

Foto: Freepik.com

DEVICA

Posao - Merkur u Jarcu vam donosi stabilniji period. Imaćete više razloga za sreću, pa možete da spijite lepo i korisno. Svaki marljiv trud će se isplatiti u ovom periodu. Retrogradna Venera donosi vam nestabilnu finansijsku situaciju.

Ljubav - Puno peto polje donosi vam romantične susrete i zaljubljivanje. Ukoliko radite na proširenju porodice, sada je dobar period za prinovu. Ukoliko ste slobodni, vreme je za novo poznanstvo!

Zdravlje - Umor i stres.

 

VAGA

Posao - Retrogradna Venera stvara vam konfuzne situacije, pa imate utisak da nazadujete.To je upozoranje da ne donosite važne odluke pred kraj godine. Puno toga vam se dešava na privatnom planu i razmišljate o samostalnom biznisu. Finansije se popravljaju.

Ljubav - Mars u Strelcu donosi vam otvorenije razgovre sa osobama do kojih vam je stalo. Ali zbog retrogradne Venere imate problem sa shvatite racionalno stvari, pa vam sve sada deluje nejasno.

Zdravlje- Bolovi u leđima i bubrezima.

Foto: Freepik.com

ŠKORPIJA

Posao - Stresirate se zbog novca, jer želite više da budete nagrađeni za svoj rad. Ova nedelja je u znaku komunikacije. Imaćete brojne pozive i susrete koji će vam "otvoriti neka vrata". Jarac će imati zanimljivu ponudu za vas.

Ljubav - Retrogradna Venera ukazuje da ćete primiti poziv iz prošlosti. Neko ko vam je bio drag želeće da se pomiri sa vama.To nije najidealnije rešenje, ali ćete biti nostalgični.

Zdravlje - Dobro.

 

STRELAC

Posao - Finansije su vam prioritet u ovom periodu. Očekujete ponudu za bolje plaćen posao, ali znajte da će sve to da sačeka kraj retrogradne Venere, a to je 29. januar. Tako da imajte u vidu da će poslovne saradnje koje očekujete da okasne, pa će biti najverovatnije u februaru.

Ljubav - Merkur u Jarcu donosi vam susret sa osobom koja je finansijski stabilna. To je neko ko je konkretan, a baš takav vam i treba. Nije isključeno da će se i vama javiti stara ljubav.

Zdravlje - Umor.

Foto: Freepick

JARAC

Posao - Planetarna gužva u vašem znaku ukazuje da ima dešavanja pred kraj godine. Sve što sada započnete direktno će se odraziti na celokupnu 2022. godinu. Imaćete uspeha i planete su na vašoj strani.

Ljubav - Venera u vašem znaku ukazuje da ljubav jedna od bitnih stavki u vašem životu. Dakle, ne posao, nego ljubav. Do marta 2022. godine će biti erurpcije strasti i nije isključeno da ćete sresti sudbinsku ljubav.

Zdravlje - Odlično.

 

VODOLIJA

Posao - Planete u Jarcu doprinose da se osećate veoma nesigurno i zatvoreno. Tražite izlaz jer vam sve deluje haotično i da vam mnogi ljudi rade iza leđa. Otkrićete mnoge afere u ovom periodu i vodite računa nakoga se oslanjate na poslu. Ovo je nedelja razotrivanja tajni.

Ljubav - Sunce u dvanaestom polju donosi vam lošiji odnos sa voljenom osobom, jer će problem biti komunikacija. Zatvorenost koju imate vi i partner će doprineti konfuznom odnosu. Pazite na to.

Zdravlje - Psihološki problemi.

 

RIBE

Posao - Puno plkaneta u Jarcu donosi vam snažu podršku prijatelja. Međutim, Mars u Strelcu remeti vam poslovne planove, pa ćete itekako imati sukobe mišljenja. Neko će pokušavati da kritikuje vaš rad, a to vam se neće dopasti.

Ljubav - Merkur u Jarcu donosi vam ljubav iz prijateljstva. To je neko ko vam je dugo bio prijatelja, a sada ćete konačno osetiti nešto više. Nije loša nedelja za početak nove romanse. Prijaju vam Jarčevi.

Zdravlje - Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija