• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.12.2021

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 28. DECEMBAR: Vagama je posao U BLOKADI, a ovaj znak će upoznati osobu koja će im PROBUDITI ČULA!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 28. DECEMBAR: Vagama je posao U BLOKADI, a ovaj znak će upoznati osobu koja će im PROBUDITI ČULA!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Dan obećava uzbudljive događaje na planu ljubavi. POSAO: Mogući problemi sa podređenima zbog nekih objektivnih okolnosti koje su van svačije kontrole. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Moguće poznanstvo sa nekim ko će probuditi vašu čulnu prirodu. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite umetnošću ili bilo čim što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Povrede.

BLIZANCI

LJUBAV: Osećaćete se stimulisano i vrlo zainteresovano za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Nemojte zapostaviti odgovornosti iako će vam danas teško pasti. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Freepik.com

Biku se smeši interesantno poznanstvo

RAK

LJUBAV: Nećete uspeti da iskažete emocije na pravi način, zbog čega može doći do nesporazuma sa partnerom. POSAO: Moguć je izvestan zastoj u poslu ili novčanim tokovima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

LJUBAV: Ova sfera vam neće biti najbitnija danas, pa je moguće da prođe bez događanja. POSAO: Bavićete se sanacijom štete, najverovatnije u vezi sa finansijama. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Intenzivno ćete razmišljati o nekome i to će otvoriti mogućnost da doživite ljubav. POSAO: Iako ste vrlo oprezni s novcem, danas možete napraviti impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

Devica može da se prepusti impulsivnim ulaganjima

VAGA

LJUBAV: Vage bi mogle privući i poželjnu i nepoželjnu pažnju, kao što to često biva kod vas. POSAO: Moguća blokada, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike da doživite nešto uzbudljivo što će nadmašiti vaša očekivanja. POSAO: Vrlo lako dobijate ono što želite na planu posla. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

STRELAC

LJUBAV: Neko će vas zaintrigirati, ali to bi moglo da ostane samo na platonskom nivou. POSAO: Moguć je službeni put, ili dobit od rada u inostranstvu. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

Foto: Shutterstock

Vagama su hormoni u disbalansu

JARAC

LJUBAV: Može se desiti neki prekid komunikacije, a moguća je i neiskrenost s obe strane. POSAO: Štedećete i više nego što je potrebno jer ćete brinuti za budućnost. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Može se desiti da imate sukobe sa izabranom osobom. POSAO: Izbegavajte ulaganja u sumnjive poslove i nesigurne investicije, kao i pozajmljivanje novca. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Bez vašeg truda će se namestiti situacija u kojoj ćete upoznati nekog zanimljivog. POSAO: Bićete impulsivni pri baratanju budžetom, kao i drugi u ovom periodu. ZDRAVLJE: Dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija