• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.12.2021

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 31. DECEMBAR: Ovnovi organizuju PROVOD, Device će imati SREĆE u LJUBAVI, a evo ko ne treba da preteruje u PIĆU za PRAZNIKE

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 31. DECEMBAR: Ovnovi organizuju PROVOD, Device će imati SREĆE u LJUBAVI, a evo ko ne treba da preteruje u PIĆU za PRAZNIKE

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

LJUBAV: Najverovatnije ćete biti zaduženi za organizaciju provoda, pa ćete praznike doživeti više kao obavezu nego kao provod. POSAO: Bićete optimistični i pravićete planove za budućnost. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Dobar odnos sa svima, a posebno sa partnerom. Praznici će vam svakako prijati i doneti lepe stvari. POSAO: Dobre mogućnosti za zaradu ili za dobijanje sponzorstva. ZDRAVLJE: Kijavica.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaše praznično pozitivno raspoloženje biće zarazno i osvojiće sve ljude oko vas, pa i osobu koja vam se dopada. POSAO: Možete dobiti veću sumu novca. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

Dnevni horoskop

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete sresti nekoga sa kim ćete osećati čistu sreću i snažnu emotivnu bliskost. POSAO: Stabilnost posla, pogotovo u vezi sa trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Jedite laganu hranu.

LAV

LJUBAV: Nećete moći sasvim da se opustite i uživate, ali ćete se ipak dobro provesti. Možda ćete mešati posao i zadovoljstvo. POSAO: Sreća u igrama na sreću, ali i u samostalnim spekulacijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Ako negde otputujete za praznike, imaćete mnogo više sreće u ljubavi. POSAO: Razmišljaćete o promeni posla ili karijere zbog neslaganja sa onima na višoj instanci. ZDRAVLJE: Infekcija.

Foto: Pixabay

VAGA

LJUBAV: Niko ne uživa u prilikama za glamurozne proslave kao vi, a ovo će biti idealna prilika da se provedete. POSAO: Dobićete platu ili neočekivan dobitak. ZDRAVLJE: Kontrolišite apetit.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Novogodišnja noć će vam sigurno doneti značajno poznanstvo, a moguće i pravu ljubav. Uživajte. POSAO: Mogu se desiti promene u karijeri, ako uopšte budete radili. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Preteraćete u piću za praznike, ali svejedno ćete dati sve od sebe da se dobro zabavite i uspećete u tome. POSAO: Moguća je novčana dobit od partnerstva. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Bićete vrlo umereni u svemu, pa i u prazničnom raspoloženju. Biće vam najbitnije da ispoštujete drage osobe. POSAO: Svima će postati jasno koliko vredite. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda će vam novogodišnje jutro biti zanimljivije od noći, jer ćete možda biti prinuđeni da radite i kada svi drugi praznuju. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

LJUBAV: Bićete raspoloženi da praznujete daleko od svih, da otputujete i uronite u stranu kulturu. POSAO: Doživećete izvesni napredak na polju finansija, ali ne prevelik. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija