• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2021

12:22

OVIH 6 ZNAKOVA ĆE DOBITI BOLJI POSAO U 2022! Jedan znak neka se spremi za VELIKA IZNENAĐENJA

Pixabay

Horoskop

OVIH 6 ZNAKOVA ĆE DOBITI BOLJI POSAO U 2022! Jedan znak neka se spremi za VELIKA IZNENAĐENJA

Podeli vest

Nova godina je pred nama, a ulazak Jupitera u znak Riba nagoveštava velike promene, a astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati uslove da ostvare svoje snove

Prema kineskoj astrologiji, 2022. godina je u znaku Vodenog Tigra, koja podrazumeva borbu i težnju ka ciljevima. Horoskopski znak Tigar je simbol snage, isterivanja zla i hrabrosti. 

Pogledajte koji znakovi će imati šanse da dobiju novi posao u 2022. godini:

Foto: Pixabay

Astro prognoza za posao u 2022. godini

RIBE - Vi ste prvi na listi od svih znakova zodijaka jer je Jupiter nakon 12 godina ušao u vaš znak, što nagoveštava da imate najveće šanse da ostvarite svoj snove. Bićete kreativni i otvoreni za nove ideje i ovo je godina u kojoj ne treba da se plašite da menjate bilo šta jer planete rade za vas. Napredk je zagarantovan, a na vama je samo da krenete ka ostvarivanju svojih snova.

STRELAC - Uran u Biku i Jupiter u Ribama donosi vam priliku da pokretanje samostalnog biznisa. To ukazuje na velike promene i dodatno učenje o novim tehnologijama koje će biti sastavni deo vašeg života. Iako će promena posla biti iznenadna, odlično ćete se ukolopiti jer će to doneti novi vid odgovornosti i posvećenosti.

Foto: Shutterstock

Tekst potpisa

VAGA - Jupiter u Ribama donosi vam napredak i promenu na poslu na bolje. To definitivno znači i bolje plaćen posao. Iako sada sve ne deluje tako sjajno, zvezde su vam pripremile velika iznenađenja u 2022. godini.

DEVICA - Jupiter u sedmom polju poboljšava vašu sliku u jvanosti. Ovo je povoljna godina u kojoj ćete moći da gradite poztiivan imidž na poslu. Saturn vas suočava sa starim poslovnim probelmima, ali svaki vid promene biće dobar za vas.

BLIZANCI - Vi ste jedan od znakova koji će se najviše iznenaditi u Novoj godini. Očekuje vas promena posla ili čak profesije. Nije isključeno da će vaša karijera otiću u pravcu za koji ste mislili da je nemoguć. Očekujte neočekivano i uživajte u Novoj 2022. godini.

OVAN - Uz pomoć prijatelja i marljivog rada, za vas će se na poslu otvoriti mnoga vrata. Sve će biti mnogo bolje nego sada, a vaš trud će se konačno isplatiti.

Podsetimo, prvi važan period u Novoj godini očekuje nas mlad Mesec u Jarcu 2. januara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija