• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

09.01.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 17. JANUARA! Rakovi zatrpani OBAVEZAMA, Bikovima problemi sa NOVCEM, a evo ko će morati da odloži PLANOVE zbog retrogradnog MERKURA

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 17. JANUARA! Rakovi zatrpani OBAVEZAMA, Bikovima problemi sa NOVCEM, a evo ko će morati da odloži PLANOVE zbog retrogradnog MERKURA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars u Strelcu ukazuje da ste dinamično upali u Novu 2022. godnu. Sve vam je zanimljivo i imate ideje o novim projektima, ali neće iči sve tako brzo kako ste zamislili. Retrogradni Merkur gazi u Vodoliji i donosi vam lošije pregovore i odlaganje realizacije planova.

Ljubav - Retrogradna Venera ukazuje da ste zbunjeni jer osećate još nešto prema nekome iz prošlosti. Zbog toga nikako ne uspevate da krenete napred i nije dobra nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje - Prijalo bi vam da se bavite sportom.

 

BIK

Posao - Ono na šta treba da obratite pažnju su finansije. Merkur kreće nazad, pa vam donosi odlaganje isplata ali i probleme sa kreditima. Pazite u šta ulažete novac i sačekajte bolji period iza 29. januara. Na poslu su vam obećali nešto što još uvek nije stiglo i moguće je odlaganje planova zbog retrogradne Venere i Merkura.

Ljubav - Merkur ide retrogradno, pa vam donosi poziv iz prošlosti. U ovom period susretaćete se sa Vodolijama i Strelčevima. Nije povoljan period za nove početak nove ljubavi, ali ćete često razmišljati o osobama iz prošlosti.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Kako Merkur, vaša planeta kreće retrogradno, ostatak januara ćete provesti u konfuznom periodu koji će se odraziti na poslovnu i privatnu sitruaciju. Finansije su kritiče, a Merkur može da vam donese zamrzavanje računa u banci, pa treba da budete oprezni. Jupiter u Ribama menja vaše profesionalno usmerenje, tako da se pripremite za neočekivano.

Ljubav - Jupiter u Ribama unosi više emocija i razumevanja u odnos sapartnerom. Odnosno, neophodno je da vi i vaš partner bolje razumete jedno drugo. Zbog retrogradnog Merkura osećanja će vam biti pomešana.

Zdravlje - Lošije.

RAK

PosaoZbog Marsa u Strelcu ste zatrpani obavezama. Polažete mnogo nade u obećanje jednog saradnika sa posla, ali ćete da uvidite da nemate iskrene prijatelje na radnom mestu. Sunce u Jarcu vam donosi stabilnu finansijsku situaciju. Nedelja je nepovoljna za pregovore zbog retrogradnog Merkura.

Ljubav – Imaćete više zanimljivih poznanstva, ali nikako da se ostavite prošlosti. Mislite na jednu osobu u znaku Vodolije ili Jarca i to vas opterećuje. Imaćete mnoga poznanstva koja mogu da vas odvedu u novom pravcu.

Zdravlje – Slabije.

Foto: pexels.com

LAV

Posao – Nedelja koja je pred vama je naporna na poslu. Ulagaćete mnogo energije i truda u obaveze, a smatraćete da niste dovoljno plaćeni za sve to. Retrogradan Merkur napravio vam je komplikacije sa novcem, pa nemojte da se začudite ako bude kasnio. Nije dobra nedelja za ulaganja, a ne treba nikome ni da pozajmljujete novac.

Ljubav – Imaćete važne razgovore sa partnerom, samo treba da vodite računa da ne preterate. U ovom periodu ste pod pritiskom na poslu i to vas blokira za druge stvari.

Zdravlje – Osetljivo.

 

DEVICA

 

Posao – Retrogradni Merkur najviše se odražava na vašu situaciju na poslu. Zbog toga ćete imati utisak da stagnirate. Niti će drugi razumeti vas, a ni vi njih. Ne treba da se začudite što će čitava nedelja na poslu biti manje produktivna. Odložite važne planove za kraj meseca.

Ljubav – Jupiter u Ribama donosi vam novi pogleda na ljubav. To je ujedno i unapređenje odnosa sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je da ćete razgovrati o braku, ukoliko ste u vezi. Požrtvovanost će biti važan momenat u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje – Problemi sa cirkulacijom.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao – Retrogradna Venera vam ne pomaže, pa ste se ulenjili i uopšte ne vidite pomak u Novoj godini na poslu. Međutim, to je samo prividna slika i treba da se suzdržite do 29. januara. Sada trenutno sve deluje nerealno i nemojte da se zalećete u samostalne projekte, koji morati da sačekaju bolji trenutak.

Ljubav – U fazi ste kada vas je lako razočarati. Ne samo što niste ostavili prošlost za sobom, nego preuveličvate odnose sa osobama koje su vam važne. Možete lako da se razočarate kada shvatite da stvarnost nije onakva kakva vam se čini.

Zdravlje – Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao – Telefon ne prestaje da vam zvoni, a fokusirani ste na finansije. Imate velika oečkivanja od nekog posla. Ali ćete uvideti da lako možete da budete prevareni. Pazite se pogrešnih očekivanja. Imaćete važne pregovore koji će uticati na tok poslovnih pregovora u narednim mesecima. Jedan od tih poziva biće važan za vašu budućnosti.

Ljubav – Retrogradna Venera vam ne da da kreneta napred, pa patite za nekim iz prošlosti. Komunikacije će biti obnovljena ali nije dobro da se vraćate na stare stvari. Neko će pokušati da vas zavara sa lažnim obećanjima, a to itekako može emotivno da vas pogodi.

Zdravlje – Sklonost prehladama.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao – Što se tiče posla, imate velika očekivanja, ali će oni važni projekti ipak morati da sačkaju kraj meseca kada bude prestala retrogradna Venera. Finansijski ste stabilni, jer imate priliku da zaradite novac sa više strana. Manje se stresirajte zbog nebitnih stvari na poslu.

Ljubav – Retrogradni Merkur vratio vam je staru ljubav u život. Zbog toga ćete razgovarati o stvarima koje nisu funkcinisale u prošlosti. To neće doneti nekog pomaka, ali ćete mnogo misliti o nekome koga niste preboleli.

Zdravlje – Osetljivo.

 

JARAC

Posao – Retrogradni Merkur ukazuje da vam se ne radi jer nikako da se pokrenete u Novoj godini. Možda po prvi put posle mnogo godina posao nije na prvom mestu u vašem životu, pa se ne brinete, Budite oprezni sa ulaganjem.

Ljubav – Planete u vašem znaku ukazuju da je uveliko došlo do susreta koji je snažno uticao na vas. Lako možete da se zaljubite kao nikada do sada. Ovo je prilika za romantične susrete i iskazivanje emocija. Pokušajte da se ne vraćate na prošlost.

Zdravlje – Odlično.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao – Trenutno ne vidite neki veliki pomak na poslu, ali to će ubrzo da se promeni. Pripremite se za dinamičniji period u kojem će se zahtevati da imate inicijativu na poslu. Dosta je bilo skivanja, vreme je da budete otvoreniji u svojim zahtevima. Posredtsvom Ribe moguć je veći novac.

Ljubav – Emotivno ste nestabilni i skrivate svoja osećanja. Tako vam trenutno odgovara, ali to će da se promeni, pa ćete biti spremiji za novi početak u ljubavi. Ne ulazite u sumnjive veze niti afere koje mogu emotivno da vas povrede.

Zdravlje – Osetljivo.

 

RIBE

Posao – Mars u Strelcu vas iscrpljuje, pa ste prinuđeni realnije da sagledate pojedine stvari na poslu. Neko će pokazati otvoreno neprijateljstvo prema vama. Kako je Jupiter, planeta sreće ušla u vaš znak, on vas čuva od negativnih događaja i ljudi, pa ćete lako izaći na kraj sa problemima. Nepovoljan period za novac.

Ljubav- Osoba iz prošlosti vam je često u mislima, a to nije dobro. Intenzivno razmišljate o nekome ko vas tera da razgovarate ponovo o stvarima iz prošlosti. Nije dobro da se vraćate na staro.

Zdravlje – Dobro.

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija