• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2022

12:58

4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DOŽIVETI VELIKE PROMENE U 2022. GODINI! Planeta sudbine Saturn GAZI  - proverite šta to znači za VAS

Pixabay

Horoskop

4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DOŽIVETI VELIKE PROMENE U 2022. GODINI! Planeta sudbine Saturn GAZI - proverite šta to znači za VAS

Podeli vest

Saturn, planeta za koju astrolozi smatraju da određuje našu sudbinu, ušla je u vazdušni znak Vodolije u novembru 2020. godine i tamo će se zadržati do oktobra 2023. godine

Ulazak Saturna u bilo koji znak nije lak, ali njegova trenutna pozicija u Vodoliji je važna i utiče na sve horoskopske znakove u većoj ili manjoj meri.

Kako je Vodolija znak koji simbolizuje budućnost, grupe, prijateljstvo, pripadnost sistemu, tehnološki napredak, jasno je da je Saturnov povratak u ovaj znak nagovešta da će sve to da se promeni do oktobra 2023. godine.

Saturn u Vodoliji najsnažnije će delovati na Vodolije, Bikove, Lavove i Škorpije.

VODOLIJA - Ulazak Saturna u vaš znak podrazumeva sudbinske događaje koji će vam kompletno promeniti život. Ovaj put promena u trajanju od tri godine obuhvatiće sve segmente vašeg života. Uticaj Saturna je, kako psihički, tako i fizički, pa ne treba da se začudite ako se budete promenili kao osoba. Ovo je period kada preispitujete svoj život, odluke i šta treba da radite u budućnosti. Malo je reći da će ovaj tranzit doneti kompletnu tranformaciju za sve pripadnike vašeg znaka. Ne treba da zaboravite da je zdravlje na prvom mestu. 

Foto: Pixabay

Saturn u Vodoliji

ŠKORPIJA - Planeta sudbine boravi u vašem četvrtom polju i menja vaše porodične odnose. To može da donese i komplikacije sa jednim roditeljem, ali izuzev toga može i da utiče da promenite mesto življenja. Promena mesta stanovanja ili komplikacije sa stanom su manifestacije Saturna koje mogu da se dogode u narednih godinu dana. Ovo je i prilika da se suočite sa porodičnim problemima iz prošlosti od kojih ste godinama bežali.

Proverite kakav je vaš mesečni horoskop klikom na ovaj link.

BIK - Saturn u Vodoliji je siguran znak da stižu promene u vašoj karijeri. To može da znači veće uplitanje tehnologije u vaš poslovni život, ali isto tako i promenu profesionalnog usmerenja. Mnogi pripadnici vašeg znaka poželeće da menjaju profesiju ili status na poslu. Kriza kroz koju prolazite promeniće vaš pogled na posao, a na kraju i vaše umerenje u karijeri.

Foto: Pixabay

LAV - Kao što ste sigurno dosad primetili, Saturn je u sedmom polju koji vas uči najvažniju lekciju u ljubavi. Pojedini Lavovi će izabrati da budu sami, dok će drugi poželeti razvod. Ovo je ozbiljna lekcija o pripadnosti i partnerkim odnosima. Osećaj odgovnrosti će biti veći nego ikada, a na vama je da shvatite šta želite u emotivnom smislu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija