• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. JANUARA! Retrogradni Merkur GAZI - Blizanci se oslanjaju na pogrešnu OSOBU, Vodolijama će SVANUTI, a evo ko ne mora da brine o PARAMA

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. JANUARA! Retrogradni Merkur GAZI - Blizanci se oslanjaju na pogrešnu OSOBU, Vodolijama će SVANUTI, a evo ko ne mora da brine o PARAMA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Retrogradni Merkur usporava poslovnu situaciju, tako da nemojte mnogo da očekujete od obećanja koje ćete dobiti tokom januara. Retrogradna Venera ukazuje da stari dugovi dolaze na naplatu. Mars u Strelcu vam stvara pritisak da želite nove avanture i projekte, a sve to mora da sačeka.

Ljubav - Retroigradna Venera donosi vam stare emocije i bivšu ljubav. Neko koga niste preboleli opet vam je mislima i to vas blokira da krenete dalje. Imaćete i zanimljivo poznanstvo preko posla.

Zdravlje - Čuvajte se prehlada.

BIK

Posao - Retrogradna Venera i Merkur prave vam haos na poslu, a imaćete i nestabilnu finansijsku situaciju. Očekujete novac koji kasni, a ni vi trenutno niste u fazi kada ste sposobni za racionalne procene. Nije dobra sedmica za ulaganje novca.

Ljubav-  Prinuđeni ste realnije da sagledate osobu koja vam je draga. Nije isključeno da će isplivati neke laži koje niste ni naslućivali. Razmišljate oprošlosti zbog retrogradne Venere, tako da imate osećaj da ne napredujete u bilokom odnosu.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur stavlja vas u nezgodnu situaciju, pa pravite pogrešne procene. Imaćete potrebu da se oslonite na osobe koje vam nisu iskreni prijatelji. U narednoj nedelji su slabe šanse da će vaša očekivanja biti ostvarena.

Ljubav - Retrogradna Venera vas mrači na ljubavnom planu. Ne idete napred na poslu, a ni u ljubavi. Ovo je period preispitivanja i pogrešnih procena. Najbolje je da ne počinjete neku novu romansu tokom trajanja ovog perioda.

Zdravlje - Lošije.

Saznajte šta vas očekuje do juna 2022. godine klikom na ovaj link.

RAK

Posao - Morate da radite više nego što želite, tako da je sigurno da ćete biti iscrpljeni zbog posla. Nedelja koja je pred vama donosi vam aktivan period u kojem neće biti stajanja. Priželjkujete odmor, ali zbog odloženih pregovora on nikako da stigne.

Ljubav - U odnosu sa partnerom komunikacija je problem. Zbog toga će biti nerazumevanja i pogrešnog shavatanja odnosa. Imajte u vidu da nije period u kojem treba da isterujete pravdu.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Nedelja koja je pred vama vam je naporna, a treba da se pripremite za veći pritisak na poslu. Retrogradni Merkur vam donosi finansijske probleme, a to ujedno znači i kašnjenje novca. Mogući su i neplanirani troškovi.

Ljubav - Nije vam lako da igrate na dva fronta, jer ste opreterćeni na poslu, a ni komunikacija sa partnerom nije sjajna. Nikako da pustite jednu osobu iz prošlosti, jer vam i dalje nije jasno šta se dogodilo u tom odnosu.

Zdravlje - Slabije.

 

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur u Vodoliji ukazuje da na poslu neće biti velikog pomaka. Koliko god se trudili, shvatićete da je najbolje dapustite stvari da se odvijaju onako kako same idu. Nije dobra nedelja za pregovore o novom poslu.

Ljubav - Jupiter u Ribama donosi vam veću podršku od partnera. Iako ste sluđeno zbog posla,  morate da promenite neke loše navike kako bi vam život bio kvalitetniji. Niste racionalni i partneru nije lako da izađe na kraj sa vama.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao - Retrogradna Venera vam ne pomaže, pa pravite pogrešne poteze i procene. Ovo nije vreme za raspave niti velika očekivanja, jer morate da sačekate februar. U ovom periodu neće  biti velikog pomaka na radnom mestu.

Ljubav - Imaćete jaku svađu sa osobom do koje vam je stalo i to zbog nerazumevanja. Nije poželjno da započinjete bilo kakve rasprave kako ne bi došlo do kraha. Privlačni su vam Strelčevi.

Zdravlje  - Bolovi u leđima.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Strelcu donosi vam velike troškove do kraja nedelje. Verovatno ste imali velika očekivanja od nekog posla, ali to je bilo lažno obećanje. Imate razne pregovore, ali retrogradna Venera i Merkur sve to odlažu do februara meseca.

Ljubav - Obnovili ste komunikaciju sa nekim iz prošlosti, ali to nije najbolji put do ljubavi. Prisetili ste se trenutaka sa nekim ko vam je bio drag u prošlosti i na osnovu toga ste i započeli dopisivanje. Flertujete preko poruka.

Zdravlje - Sklonost infekcijama.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Retrogradna Venera vam ne donosi pomak na poslu. Očekujete bolje plaćenu ponudu, ali to se verovatno neće dogoditi pre kraja januara. Mars vas je iscrpeo, pa imate potrebu više da se odmarate. Pazite na svoje reakcije na radnom mestu jer vas je lako izbaciti iz takta. Finansijski ćete biti stabilni sve vreme.

Ljubav - Retrogradan Merkur vam vraća staru ljubav. Neko će se truditi rečima da vas ubedi da se pomirite, ali ćete u dubini duše znati da je to pogrešna odluka. Pazite sa kim obnavljate kontakte.

Zdravlje - Slabije.

 

JARAC

Posao - Retrogradni Merkur doneo je odlaganje planova na poslu, tako da ste opet na čekanju. To vam se ne dopada, ali ste uporni i ne dostajete od svojih ciljeva. Brinete zbog novca, jer sve kasni, tako da morate da budete strpljivi do februara.

Ljubav  - Iako je Venere retrogradna, ona je u vama probudila snažna osećanja, pa lako možete da se zaljubite kao nikada u životu. Ovo je period u kojoj shvatate da je ljubav ipak važnija od posla i racionalnih ciljeva. Imaćete nova poznanstva, ali i pozive iz prošlosti.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Sunce konačno ulazi u vaš znak, pa ćete osetiti olakšanje i povratak samopouzdanja. Ipak, retrogradni Merkur vam stvara konfuziju, pa ne razumete druge, a ni oni vas. Jupiter u Ribama polako, ali sigurno doprinosi poboljšanju finansijske situacije. 

Ljubav - U vašem odnosu sa partnerom konačno dolazi do pozitivnog rasplata. Problem je bio što ste u prethodnom periodu bili zatvoreni, pa je partner pomislio da imate tajne. Menjate se kao osoba i ovo je prilika da porazgovarate o onome što vas muči.

Zdravlje - Bolje.

 

RIBE

Posao - Retrogradni Merkur donosi vam krizu u poslovnom partnerstvu. Bilo kakvo sklapanje poslova biće otežano, a već danima dobijate pogrešne informacije o novcu koji očekujete. Saznaćete da vam je neko verovatno radio iza leđa. Ipak, Jupiter u vašem znaku služi zato da ublaži sve negativne uticaje, pa ćete uvideti da jučerašnji problemi više nisu toliko opterećenje.

Ljubav - Retrogradni Merkur kvari vam planove u ljubavi, Umesto da idete napred, vi ste krnuli nazad i još mislite da je to ispravno. Povratak starom partneru u ovom periodu nije rešenje i najkasnije do februara ćete to shvatiti.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59