• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

22.01.2022

11:30

NAJTAČNIJI HOROSKOP OD JUNA DO DECEMBRA 2022! Ovnovima neverovatne ŠANSE, Blizancima posao PREKO VEZE, a evo kojem znaku je najugroženije ZDRAVLJE

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI HOROSKOP OD JUNA DO DECEMBRA 2022! Ovnovima neverovatne ŠANSE, Blizancima posao PREKO VEZE, a evo kojem znaku je najugroženije ZDRAVLJE

Podeli vest

Drugu polovinu 2022. godine obeležiće ulazak Jupitera u vatreni znak Ovan (11.maj), što ukazuje da će pripadnici ovog znaka dobiti prilike koje su čekali 12 godina

OVAN

Posao - Drugu polovinu 2022. godine obeležiće ulazak Jupiter u vaš znak (11. maj), koji će se tu u prvom krugu zadržati do 28. oktobra, što će biti sasvim dovoljno da vam sve krene na bolje u životu. Jupiter u vašem znaku donosi pozitivnu, ličnu tarnsformaciju na koju ste čekali 12 godina. Planeta sreće i blagostanja obasjaće vaš znak i doneti vam lakoću završavanja obaveza. Kako će do 5. jula i Mars biti u vašem znaku, to znači pravi borbeni duh i jedno je sigurno, a to je da ćete pokoriti sve prepreke. Jupiter nagovešptava širenje i boljitak, pa na poslu možete da očekujete ili proširenje oblasti rada ili promenu posla na bolje. Mars u Biku tokom jula uhvatiće aspekat sa Uranom, pa je to mesec kada treba da pripazite na računu u banci i bilo kakva ulaganja. Nemojte previše da rizikujete sa sigurnim novcem zarad nekog koji verovatno neće stići. Kako će Mars biti retrogradan od 31. oktobra, to ukazuje da treba da pazite šta kome govorite u drugoj polovini godine, ali i da vodite računa o ugovorima.

Ljubav - Jupiter vam donosi harizmu, pa ćete biti privlačni za osobe suprotnog pola. Venera u Biku u maju i junu donosi vam ljubav iz koristi. Prijaće vam da osoba koja vam je bliska bude uspešna, ali ukazuje da možete zajedno da zarađujete novac. U julu vas očekuje više flerta preko poruka, dok ćete od avgusta razmišljati o proširenju porodice. U avgustu ćete imati značajan susret i sigurno zaljubljivanje. Radi se o osobi vatrenog znaka i taj susret dogodiće se na mestu javnog tipa. Uživajte u čarima Jupitera koji će vam doneti priliku dalako ostvarite svoje snove.

Zdravlje - Vodite računa o ishrani, jer će vam Jupiter u drugoj polovini 2022. godine doneti debljanje.

 

BIK

Posao - Uran u Biku radi svoje, pa kao i što i sami uviđate, garancije za poslove ne postoje, ali će u junu Venera biti u vašem znaku, pa vam donosi povratak samopouzdanja. Mars i Jupiter u Ovnu u junu ukazuju da ćete imati manjak samopouzdanja na radnom mestu, pa nećete želeti sebe mnogo da forsirate. Jul će vam biti odličan mesec za finansije, pa je idealan trenutak da tada tražite povišicu. Mars u vašem znaku od 5. jula donosi vam priliv energije, pa ćete se konačno pokrenuti i aktivirati. To je mesec kada ćete se usuditi da riizkujete, čak iako ne budete sigurni da će to doneti rezultate. Od Jupitera u Ovnu nemate neku korist izuzev psihološkog momenta, pa ćete više raditi na sebi iznutra. Novembar i decembar su meseci koji donose povratak Jupitera u Ribe, pa ćete još jednom u 2022. godini iskoristiti podršku prijatelja za važne projekte. Još jednom da napomenemo, Uran u vašem znaku pred svega podrazumeva korišćenje novih tehnologija na poslu, tako da će to potpuno promeniti dosadašnji koncept rada.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam pojačan flert već u junu, ali i poznanstva preko društvenih mreža, kada uhvati konjukciju sa Uranom. Bićete pravi mamac za osobe surputnog pola i prijaće vam flert, jer ste opterećeni što poslednjih godinu dana sve deluje nesigurno. U julu i avgustu ćete pojačati dopsivanje i flert preko poruka. Tada treba da se spremite za romantične izjave i pokazivanje osećanja. Bićete otvoreniji da pričate o tome kako se osećate. Ukoliko ste u braku, avgust vam donosi više nesuglasica oko finansija, ali i pogrešne reči. Imaćete utisak da partner treba više finansijski da vam pomogne u periodu do kraja godine.

Zdravlje - Menjate način ishrane i navike. Nemojte da preterujete sa cigarama, ako ste pušač. Iako vam sve deluje stresno zbog Urana u vašem znaku, probajte što više da se opuštate.

Foto: Freepik.com

Najtačniji horoskop od juna do decembra

BLIZANCI

Posao - Jupiter i Mars u Ovnu donose vam naznaku novog poslovnog partnerstva. Neko ko vam je prijatelj pružiće vam snažu podršku u svakom smislu, pa lako "preko veze" možete da dobijete nešto što vam je važno. Drugim rečima, moćna osoba koja je prijateljski nastrojena prema vama će vam učiniti uslugu. Kako će Merkur biti retrogradan opet od 4. maja do 3. juna, jasno je daćete biti nesigurni u sebe, ali će od juna sve delovati drugačije. Oslonite se na Ovna, a od druge polovine juna dolazi i poboljšanje finansijske situacije. Avgust treba da koristite za pregovore i Jupiter u Ovnu će vam na lak način doneti priliku da završie prologiju. Druga polovina godine je daleko bolja za vas, nego prva polovina 2022. godine. Od 20. avgusta Mars ulazi u vaše znak i boraviće tu do kraja 2022. godine, pa ćete čak i 2023. godinu dočekati sa njim u znaku. To znači da treba da pripremite za situacije u kojima će se mnogo očekivati od vas i 2022. godina možda trenutno deluje "mrtva", a zapravo je istina da će vas potpuno iznenaditi.

Ljubav - Jupiter u jedanaestom polju, u vatrenom znaku Ovna ukazuje da se ljubav rađa iz prijateljstva. To je neko sa kim ste se možda dosad družili, a u drugoj polovini 2022. godine ima priliku da vam postane nešto više od toga. Ova pozicija govori o dobrom slaganju na emotivnom niovu, jer će biti više razumevanja. Iako ćete jun startovati sa Venerom u Biku koja donosi tajne veze, afere i skrivene emocije, obrt dolazi do kraja godine, pa vam ljubavi neće faliti. Biće vam privlačni Ovnovi, ali i Strelčevi. Mnogi pripadnici vašeg znaka mogu da se odluče na brak jer su se zaljubili kao nikada do sada.

Zdravlje - Solidno. Vi nećete imati većih komplikacija, ali treba da se pripremite da ćete od 20. avgusta biti preforsirani zbog uticaja Marsa, pa treba da čuvate svoj imunitet.

Saznajte šta vam donosi ulazak Sunca u Vodoliju, klikom na ovaj link.

 

RAK

Posao  - Jupiter u maju ulazi u Ovna, pa vaše ambicije na poslu dolaze do izražaja. Moraćete više da se dokazujete. Kako ćete leto dočekati sa Marsom i Jupiterom u desetom polju, jasno je da će posao biti vaš najveći fokus. 18. jula ulazi Venera u vaš znak, pa vam donosi kreativnost i šarm, zbog čega ćete pokazati sve svoje potencijale. Ukoliko planirate da sarađujete sa inostranstvom, znajte da je nemačko govorno područje povoljno u drugoj polovini 2022.godine. U julu iskoristite povoljan mesec za novac, jer posredstvom Lava možete da zaradite. Ono što vam se neće dopadati jeste što ćete zbog planeta u Ovnu osećati veći pritisak na radnom mestu. Pojedini Rakovi poželeće da menjaju profesiju ili radno mesto. To nije isključeno u 2022. godini.

Ljubav - Saturn u Vodoliji menja vaše shvatanje ljubavi. Ukoliko ste u braku, primetićete da je partneru potrebno više vremena za sebe, pa ćete koncept porodice morati da shvatite na potpuno nov način. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete susret sa razvedenom osobom.Venera u junu u vašem znaku donosi vam više romantičnih susreta i moguće zaljubljivanje. Emotivno gledano, godina 2022. naklonjenija vam je do maja, nego u drugoj polovini, Jer ćete u drugom delu godine imati utisak da ljudi nisu obazrivi prema vašim osećanjima.

Zdravlje - Čuvajte se glavobolja i migrena, jer će vam to biti kritična tačka u 2022. godini.

 

Foto: Freepik.com

LAV

Posao - 11. maja Jupiter ulazi u Ovna, pa će vam konačno doneti veće šanse i uspeh na svim poljima. Ovo će vam doneti saradnju sa inostranstvom, pa nije isključeno da ćete da otputujete zbog bolje poslovne ponude. Zbog Saturna u Vodoliji sva poslovna partnerstva će biti na testu tokom čitave 2022. godine. Uran menja i profesionalno usmerenje, tako da je godina koja je pred vama puna iznenađenja i obrta. U avgustu treba da se pripremite za velike promene, zbog konjukcije Marsa i Urana, koje preko noći mogu da vam promene profesiju ili posao. Međutim, ta promena usloviće i novu zaradu, tako da treba da se prepustite promenama. Saturn iz Vodolije testira vaše strpljenje, pa ne treba da se začudite ako budete želeli da odustanete od svega, jer nije ovo godina u kojoj ćete da gomilate novac, nego ona u kojoj morate da se prilagodite promenama.

Ljubav - Saturn u Vodoliji kompletno menja sve odnose koji su vam važni, pa ćete naučiti kako da se povlačite, a i doživite ljubav kao veći stepen odgovornosti. Ako ste u braku, jasno je da će vam Saturn doneti krizu kao test vremena i oidgovornosti. Ovo nije godina u kojoj ćete da se zaljubljujete, već možete da istražujete, putujete i pri tome povedete sa sobom nekoga ko vam je važan. Bilo kakav zajednički život zahtevaće "rad", koji vam neće lako pasti. Moraćete više da brinete o osobama koje su vam važne, ali ćete ujedno imati i sudbineske susrete.

Zdravlje - U fokusu je cirkulacija, kičma i srce. Budite obazrivi prema sebi i redovno posećujte svog lekara.

 

DEVICA

Posao - I dok čekate kraj retrogradnog Merkura 3. februara, planete u junu vam donose naglašeno osmo polje, pa možete da računate na dobar period za sponzostva. Ukoliko imate projekat koji je vredan finansiranja, Jupiter u Ovnu od 11. maja donosi vam priliku za tako nešto do oktobra. Saturn u Vodoliji u lošem aspektu sa Uranom donosi vam na poslu sudar starog i novog, pa zahteva veće prilagođšavanje.Taman kada budete mislili da napredujete, isplivaće neki stari problemi koji vas koče. Zbog Saturna u Vodoliji ćete pomalo biti i lenji jer nikako da popravite stare probelem na poslu, koji traju već godinu dana. U avgustu Merkur ulazi u vaše znak i donosi vam odličan period za bilo kakvu inicijativu. Septembar iskoristite za pregovore, a oktobar, novembar i decembar treba da se naoružate strpljenjem na poslu. Mars u Blizancima će vam doneti rasprave i ništa vam neće biti po volji.

Ljubav - Venera u Biku u junu donosi vam lep period za putovanje sa dragom osobom. Ukoliko ste u braku, druga polovina 2022. godine će biti pod ptiriskom finansijskih kalkulacija. Sa druge strane ne treba da pritiskate partnera samo zato što vam na poslu nije najbolje. Ako ste sloboni, možete lako da se zanimate jer ćete imati simpatiju na poslu. Neko koga znate dugi niz godina će vam zapasti za oko. To može da bude jedna Vodolija. Sa druge strane, jedna osoba koja se bavi sportom usled Jupitera u Ovn, može da se pojavi u vašem životu u drugom delu godine. Ako ste u stalnom odnosu, oktobar, novembar i decembra doneće vam češće svađe, jer ćete zbog Marsa u Blizancima biti razdražljivi.

Zdravlje - Ovo je godina u kojoj treba da se otaarsite loših navika. Ako ste mučili muku sa viškom kilograma, sigurno je da ćete pod uticajem Saturn u Vodoliji smršati.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao - Sa Marsom i Jupiterom u Ovnu u junu treba da očekujete veći pritisak. Vaš poslovni partner će očekivati brže rezultate, a poslovni pritisak će vam smetati. Ovo je deo godine koji možete da iskoristite za javno prezentovanje ideja, ali da se pripremite i za kritike. Prva polovina godine donosi vam više poslovnih šasni nego druga. U drugom delu 2022. godine morate sve to javno da prezentujete. Ukoliko budete imali Ovna za nadređenog, ne očekujte miran odnos. U julu ćete biti fokusirani na putovanja i karijeru. Druga polovina jula je dobra za napredak u karijeri. U avgustu Venera u Lavu ukazuje da možete da se oslonite na prijatelje. Oktobar, novembar i decembra sa Marsom u Blizancima donose vam lep period za saradnju sa inostranim firmamama.

Ljubav - Jupiter u Ovnu od 11.maja donosi vam mogućnost skapanja braka u drugom delu 2022. godine. Ukoliko ste u vezi, lako možete da poželite da ozvaničite odnos. Mars u Ovnu u junu donosi vam puno rasprava sa partnerom, pa treba da izbegavate konflikte. Flert na radnom mestu može da vam donese samo probleme, pa probajte to da izbegavate . Saturn u Vodoliji može da vam donese potrebu za većom odgovornošću, pa nije isključeno da vi i partner poradite na proširenju porodice.

Zdravlje - Moguće su glavobolje, naročito u junu. Osim toga, skloni ste infekcijama, pa treba redovno da posećujete svog lekara.

Saznajte šta vas čeka u prvoj polovini godine klikom na ovaj link.

ŠKORPIJA

Posao - Jupiter i Mars u Ovnu u vašem šestom polju ukazuju da će vam jun biti dinamičan na poslu. Ne samo što ćete dobtii novu poslovnu ponudu, nego ćete intenzivno raditi i na postojećem poslu. Imaćete više obaveza i odgovnrosti, a ako budete rizikovali, možete da dobijete novu poslovnu priliku. Prva polovina godine vam je naklonjenija za novac, a u drugom delu godine možete da zahtevate povišicu. Imaćete dobru saradnju sa Ovnovima. Sa Ribama možete da radite nešto kreativno. Ukoliko ste bavite umetnošću, prva polovina godine doneće rezultate, dok će u drugom delu 2022. biti više fizičkog rada. Uran u Biku menja vas kao osobu i moguzće su radikalne promene koje ste čekali godinama. Iako niste takva osoba, potpuno je očekivano da neke promene uslede preko noći. U avgustu vas očekuje više saradnje Lavovima, koja će biti otežana ali uspešna.

Ljubav - Uran je već doneo zemljotres u vidu razvoda kod mnogih Škorpija. Ono što sada tražite jeste nešto strastveno ali sa više slobode. Menja se vaš pogled na ljubav, više niste toliko posesivni. U julu lako možete da započenete romansu iz strasti. Avgust je pvoljan za putovanja sa voljenom osobom, dok u septembru sa partnerom možete nešto zajedno i da radite. Mnogi pripadnici vašeg znaka će se u prvoj polovini godine zaljubiti, da bi rešili u drugom delu godine da prošire porodicu. Godina koja je pred vama će vas sigurno iznenaditi, kako u vidu događaja, tako u vidu iznenadnih preokreta.

Zdravlje - Potrebno je da promenite način ishrane. U drugoj polovini godine imate šanse da nabacite koji kilogram, pa nije loše da pređete na zdraviji način ishrane.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - 11. maja Jupiter ulazi u Ovna, a u junu će tu biti zajedno sa Marsom, što vama odgovara, pa možete da očekujete da ćete raditi upravo ono što volite. Planete će raditi za vas. Venera u Blizancima u junu donosi vam javno prezentovanje poslovnih ideja, dok ćete u julu raditi na uvećanju zarade. U avgustu Venera u Lavu može da vam donese novu poslovnu ponudu, ali treba da se pripremite za ulazak Marsa u Blizance. Kako će Mars od 20. avgusta boraviti u Blizancima gde vam ne odgovara, bićete izloženi stresu i treba da naučite da ne doživljavate sve isuviše lično. Mars će do kraja 2022. godine btii u Blzancima i vama doneti periode kada funkcionišete pod ptiiskom. Neko će se truditi da kritikuje vaš rad, a to će vam smetati. Imajte u vidu da će kraj godine biti stresniji. Saturn menja vaš način komunikacije, pa ćete biti odmereniji u svojim odgovorima i nećete olako donositi odluke. Mars u Blizancima doneće vam veće troškove u oktobru, novembru i decembru.

Ljubav - Još uvek traje retrogradan Merkur, pa vam ljubav ne deluje kao inspiracija. Stalno vam se javljaju osobe iz prošlosti, ali ulaskom Jupitera u Ovna to će da se promeni. Od 11. maja do pred kraj oktobra imate šansu da se zaljubite kao nikada u životu. Ukoliko ste u braku, kraj godine donosi vam više rasprava usled neslaganja. U junu vas očekuje više od jednog poznanstva, a ujedno Jupiter donosi priliku da se ostvarite u ulozi roditelja. To je lep period za proširenje porodice. Druga polovina 2022. godine uneće više zabave u vaše život,pa ćete se aktivirati popitanju izlazaka i susreta.

Zdravlje - U drugoj polovini godine treba da budete aktivniji i poradite na tome da se više bavite sportom.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao - Saturn u drugom polju tokom čitave godine uticaće na na vaše finansijsko stanje i zbog toga morate da budete što štedljiviji. Mars i Jupiter u Ovnu u junu donose vam puno posla i očekivanja od strane nadređenih. Trpećete pritisaki da završite obaveze na vreme,  a želećete da promenite posao. Jul vam donosi olakšanje zbog Marsa u Biku, pa ćete imati više energije da se borite sa svakodnevnim problemima. 2022. godina će biti u znaku nekretnina, pa nije isključeno da otvorite nešto svoje ili prodate stan. Ukoliko razmišljate o kreditu, to lako može da se dogodi u drugoj polovini godine. Oktobar, novembar  i decembar vam donose strsan period na poslu. Imaćete rasprave oko načina rada, a i probleme u komunikaciji.

Ljubav - Godina vam je započela Venerom u vašem znaku, što je već na samom početku nagovestilo da ćete shvatiti da je ljubav važnija od posla.  Iako vam je svih proteklih godina posao uvek bio na prvom mestu, prva polovina godine pobrinuće se da osetite prave emicije i volite, možda kao nikada dosad u životu. Nije isključeno da ćete se venčati baš u godini koja može da vam donese sudbisnke susrete. Oktobar, novembar i decembar donose vam učestalije rasprave i to zbog porodičnih okolnosti. 

Zdravlje - Manje mislite na posao, a više na zdravlje! To je najbtinije da shvatite u 2022. godini. 

 

VODOLIJA

Posao - Saturn pojačava svoje dejstvo, pa uviđate da ste na najvećem životnom testu. Saturn će se pobrinuti da donese promne posla, mukotrpan rad, ali i otkaze. Uvidećete da u godini koja je pred vama od vas "odlazi sve ono što je suđeno", a ostaje ono što istinski pripada u vašem životu. Jupiter 11. maja ulazi u Ovna, pa vam do 28. oktobra donosi period za pregovore. Imaćete šanse da čujete vesti koje će promeniti tok stvari, ali i da potpišete važna dokumenta. Ugovor koji ste čekali u poslednje vreme može da stigne u tom intervalu. Biće i više kraćih putovanja u godini koja je pred vama. Pokazaćete borbeni duh tokom čitave godine, jer ste ipak vi od svih znakova na najvećem iskušenju.

Ljubav - Saturn je već uspeo da promeni vaš pogled na ljubav, pa vam brak nije toliko bitna stavka u bilo kakvom odnosu. Shvatate da su poverenje, sloboda i požrtvovanost nešto što održavaju odnos sa osobom do koje vam je stalo. Druga polovina godine doneće promenu u vašem ponašanju jer ćete biti otvoreniji za razgovore i doprisvanje. Biće vam privlačni Ovnovi . Pojedini priopadnici vašeg znaka poželeće više da budu sami, pa nije isključeno da može da dođe do prekida odnosa ili braka . Nova godina, novi vi! To je najbolje objašenje onoga što vam se dešava. Iako možda ne možete da prepoznate sebe u odnosima, to je znak da se menjate kao osoba.

Zdravlje - Od svih znakova zodijaka vama je zdravlje najugroženije. Morate da vodite računa o hroničnim bolestima i redovno posećujete lekara.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao - Ulazak Jupitera u Ovna 11. maja donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Jupiterov uticaj od maja do kraja oktobra treba da iskoristite za povećanje plate. Krajam juna Merkur ulazi u Raka, pa ćete biti kreativni na poslu. Ali početak leta obeležiće vaša borba za veći novac koji ste uveliko zalužili. Mars u Ovnu u junu može da vam donese bolje plaćenu ponudu. Godina 2022. je u znaku ličnog i poslovnog napretka, tako da treba da iskoristite pozitivan uticaj planeta. 22. jula Sunce ulazi u Lava, pa vam donosi uspeh na poslu. To su sve prilike kada moćete da zahtevate veću zaradu ili promenite posao na bolje. Vi ćete u prvoj polovini 2022.godine na lak način da dolazite do šansi, a onda u drugoj polovini samo treba da ih sprovedete u delo.

Ljubav - Jul mesec je povoljan za nova poznanstva. Jupiter u vašem znaku do maja doneće vam to  da se prolepšate i zavdete svakoga koga budete upoznali. Imate neverovatan šarm koji treba da iskroistite jer stižu nova poznanstva i vreme je da se okrente budućnosti. Oktobar, novemabr i decembar donose vam nesporazume zbog Marsa u Blizancima, alki treba da se dokusirate na pozitivne stvaru u odnosima. Mnoge Ribe odlučiće se na venčanje u 2022. godini jer će im Jupiter doneti sreću, proširenje porodice i zaljubljivanje.

Zdravlje - Za zdravlje su vam kritični oktobar, novembar i decembar kada ćete biti iscrpljeni. U drugim delovima godine Jupiter će čuvati vaše zdravlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija