• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

28.01.2022

08:11

MLAD MESEC U VODOLIJI DONOSI VELIKE PROMENE! Zovu ga još i CRNI, a ovi ZNAKOVI treba da obrate PAŽNJU na OVO

Horoskop

MLAD MESEC U VODOLIJI DONOSI VELIKE PROMENE! Zovu ga još i CRNI, a ovi ZNAKOVI treba da obrate PAŽNJU na OVO

Podeli vest

Važan astrološki aspekat očekuje nas 1. februara kada će biti mlad Mesec u Vodoliji, koji astrolozi nazivaju i Crni

Mlad Mesec poprimiće buntovne osobine Vodolije u kojoj će se nalaziti 1. februara, pa će ovo biti izazov da se otarasimo prepreka i planiramo bolju budućnost.

Vodolija je znak koja uvek postavlja nova pravila, tako da treba da izađete iz zone konfora i primenite novi obrazac za život.

Crni Mesec u Vodoliji doneće nam nov način planiranja budućnosti i osloboženje od pravila koja su nas kočila da krenemo dalje.

Foto: Pixabay

Mlad Mesec u Vodoliji

Kako će Merkur tada još uvek biti retrogradan, mnogi ljudi će i dalje fokusirati svoje razmišljanje ka prošlosti, što može da izazove frustracije. Suština mladog Meseca u Vodoliji je da krenemo napred, a ne nazad u prošlost.

Ovaj Mesec imaće najveći uticaj na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije. Oni će osećati najveći poriv da poruše sve što ih sputava u ostvarivanju ciljeva.

Ovim znakovima će februar donti ostvarivanje želja

Datumm Crnog Meeca poklapa se sa lunarnom kineskom Novom godinom u znaku vodenog Tigra u kineskom horoskopu. Ovaj znak simbolizuje dolazak velikih promena, tako da treba da budemo spremni za nešto potpuno novo.

4 ZNAKA OSETIĆE UTICAJ MLADOG MESECA

VODOLIJA - Za vas je mlad Mesec najvažniji jer se dešava u vašem znaku, pa nagoveštava promene koje će promeniti tok 2022. godine.

BIK - Ovaj aspekat biće okidač promena na radnom mestu. Budite spremni za novi sistem rada.

ŠKORPIJA - Moguća je promena mesta življenja, kao i porodične nesuglasice.

LAV - Prihvatite novi vid slobode u partnerskim odnosima. Mlad Mesec u Vodoliji pruža vam novo viđenje instituacije braka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija