• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

11.02.2022

07:15

NAJTAČNIJA ASTRO PROGNOZA ZA SRBIJU! Astronumerolog Ružica Kralj za Informer.rs: Do aprila će biti otežavajućih okolnosti, a onda sledi PREOKRET! Saznajte zašto je 2025. godina VAŽNA za našu zemlju

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJA ASTRO PROGNOZA ZA SRBIJU! Astronumerolog Ružica Kralj za Informer.rs: Do aprila će biti otežavajućih okolnosti, a onda sledi PREOKRET! Saznajte zašto je 2025. godina VAŽNA za našu zemlju

Podeli vest

Astronumerolog Ružica Kralj otkrila je za Informer.rs kakve prilike čekaju Srbiju do kraja 2022. godine. Ona je objasnila da će 2025. godine svi želeti da žive u Srbiji, a strancima ćemo biti omiljena destinacija

Ružica je otkrila da li će 2022. godina biti bolja za Srbiju nego prethodna.

- Što se države tiče, sve do aprila turbulentan i težak period, a posle stižu mnoga olakšanja. Sve će nekako svanuti i gradiće se sve više i više. Strancima bićemo najzanimljivija destinacija. Biće sve skuplje, ali i sve bolje. I tako do 2025. godine idemo ka sve boljem periodu- rekla je ona.

Podsetimo, Ružica Kralj je rekla da je 2022. godina u znaku ljubavi i porodice, a više o tome saznajte klikom na ovaj link.

Foto: Privatna arhiva

Ružica Kralj

Ona je objasnila da je 2025. godina veoma važna za našu zemlju:

Godina broja 6 god. ljubavi, veoma značajna i dobra godina za nas. Zbog raznih planeta kao i brojeva do kraja marta imaćemo otežavajuće okolnosti i poteškoće. Što istovremeno i nije tako loše, jer nekada ne može ništa ići preko reda, moramo se naučiti ponašanju i disciplini. Naša zemlja je pre svega i duhovno i prirodno lepa zemlja sa toliko znamenitosti, sa puno manastiira i prelepih banja, i sve se više i više se gradi i uređuje, da bi nam bilo dobro. A sve to zahvaljujući ljudima koji imaju širinu i pre svega srce i viziju kako treba da nam bude.

Mi smo pre svega jako duhovan narod koji je prošao svašta i sve najteže je iza nas, pa smo često u toj tranziciji i gubili dušu. Evo napokon da volimo sebe i svoju zemlju i pre svega da cenimo sve što imamo u svojoj zemlji, onda smo na dobrom putu. Sve više će se graditi i ulagati, u izgradnji i mnogi stranci želeće našu zemlju da vide i dožive kao najbolju destinaciju. Sve posle marta je lepše i bolje. Velika greška nam je bila što smo bežali od naše zemlje i mislili da ima bolje. Ovde je najbolje, a pogotovu 2025. godine mnogi će želeti da žive ovde. Izgradiće se dosta i fabrika i novih ustanova. Moramo čuvati i svoje zdravlje, jer zbog brzog načina življenja, stres je okidač, duhovnog stanja. Mladi treba što više da rade na sebi, da se bave sportom i druže. I glavna misao da im bude: da su svi dobri, jer tako se i otvaraju mnoga vrata. Okrenite se duhovnosti i gospodu Bogu, jer to je svrha našeg mira i blagostanja, i postujte sebe i svoje. Volite i poštujte sve one koji su nam ulepšali ovu zemlju, jer poštovanje je sve.

Foto: Freepik.com

Horoskop

Onda mozemo biti i nagrađeni. Na klimatske iznenadne promene, oluje, zemljotrese i klizista ne možemo uticati, a biće ih od aprila pa do kraja godine. Godina broja 6 predstavlja i naše ujedinjenje, jer moramo zajedno stvarati, nismo predodređeni da budemo sami. Svet će nas poštovati i uvažavati, iako nas razna iskušenja prate, ali samo jaki i sa verom u sebe opstaju. Naučite i opustite se jer je ovde najlepše. Svojim trudom i radom uvek ćemo biti nagrađeni.

Ružica je objasnila da smo bili u lošem stanju dok je Merkur bio retrogradan zajedno sa Venerom, ali da sada konačno krećemo napred.

 

 

"Retrogradivni Merkur nas je napustio 4 februara, kao i retro Venera 29 januara. Zajedno su nas blokirali sa se osećamo usporeno i da ne možemo dalje. Napokon je i buđenje, pa se sada probudite i uzmite svoj život u svoje ruke, ali kao i uvek, sledeći sudbinu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija