• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

10.02.2022

08:49

STIŽE PUN MESEC U LAVU! 16. februar je važan DATUM - 4 znaka su na UDARU

Horoskop

STIŽE PUN MESEC U LAVU! 16. februar je važan DATUM - 4 znaka su na UDARU

Podeli vest

Sledeći važan astrološki period koji dolazi je pun Mesec u vatrenom znaku Lava 16. februara

Kao i svaki pun Mesec, to je aspekat koji je ljudima težak na psihološkom nivou, pa treba da vodite računa da odluke ne odnosi pod pritiskom emocija.

Pun Mesec u Lavu donosi i poklone za sve znakove jer nam nudi mogućnost da se oslobodimo opsesivnih misli, kreairamo nove pojekte, ali i privučemo srodnu dušu. 

Ovaj aspekat donosi i više druženja i moguće manifestacije na mestima javnog tipa. Kako će Mesec uhavtiti aspekte sa planetama iz Vodolije, to je prilika za oslobođenje od stvari koje su nas mučile u prethodnom periodu. 

Saznajte šta nas čeka u 2022. godini, jer je astronumerolog Ružica Kralj otkrila koji znakovi će se materijalno obezbediti, a više o tome klikom na ovaj link.

Pun Mesec će najteže pasti Lavovima, Škorpijama, Bikovima i Vodolijama.

Foto: Pixabay

Pun Mesec u Lavu 16. februara

LAV - Ovo je lična transfromacija za vas. Oslobodite se negativnih, prošlih misli koje su vas vukle ka prošlosti. Pun Mesec vam donosi promene na ličnom planu, pa ćete doneti odluke koje će vam promeniti život u 2022. godini. 

BIK - Pun Mesec donosi vam porodične brige i stres oko stana. To je nešto što se vremenom nakupljalo i sada će konačno kulminirati. Moguće je da ćete imati brige oko jednog roditelja i takva energija Meseca vam neće prijati.

VODOLIJA - Ovaj pun Mesec donosi vam promene u partnerskim odnosima. Moguća je kriza u braku ili sa poslovnim partnerstvom. Ovo su promene koje su bile neophodne, pa ćete partnerske odnose počeli da doživljavate na potpuno nov način.

ŠKORPIJA - Pun Mesec ukazuje na krizu na poslu. Imaćete turbulentan period na poslu i moguće je da su vam potrebne promene koje čekate mesecima. Očekujte raspravu sa nadređenima jer nećete moći da se razumete. 

Iskoristite energiju punog Meseca u Lavu kako biste povratili samopouzdanje i bolje se osećali u svojoj koži. Ova kreativna energija može da vam pomogne da privučete pravu osobu u svoj život, tako da budite mudri 16. februara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija