• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

12.02.2022

08:15

OVIM ZNAKOVIMA STIŽE NOVAC DO 20. FEBRUARA! Pare će se lepiti za NJIH - proverite da li ćete se vi OBOGATITI

Pixabay

Horoskop

OVIM ZNAKOVIMA STIŽE NOVAC DO 20. FEBRUARA! Pare će se lepiti za NJIH - proverite da li ćete se vi OBOGATITI

Podeli vest

Januar je bio retrogradan zbog nazadnog kretanja planeta, kao što su Venera i Merkur, ali februar sa Marsom i Venerom u Jarcu stavlja nas nas test i ukazuje da moramo mnogo da se trudimo kako bismo ostvarili ono što želimo. To važi i za finansije, a pojedini znaci će imati više para nego ostali u zodijaku

Astrolozi tvrde da će Vage, Škorpije, Strelčevi i Jarčevi imati više para do 20. februara nego ostali znakovi.

VAGA - Planete u Jarcu vas iritiraju, ali ste shvatiti da i finansijsko stanje zavisi isključivo od vas. Verovatno ste već shavatili da je vreme da otvorite nešto svoje i profitirate na osnovu toga. Nemojte da poznajmljujete novac od roditelja. Moguće je da odlučite da ulažete novac u nekretnine.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

ŠKORPIJA - Pred vama je nedelja dobrih ugovora i uvećanja zarade. Vi ste jedan od znakova koji će se najviše iznenaditi u Novoj godini, jer planete rade za vas. Jupiter u Ribama donosi vam novi izvor zarade. Pomoću zabave ili sporta ili nečega kreativnog lako možete da zaradite novac.

STRELAC - Vi ste jedan od znakova koji će najviše da uštedi u ovom periodu. Pare će stizati sa više strana, a ujedno će tu i biti bolja poslovna ponuda. Planete u Jarcu ne dozvoljavaju da se obogatite preko noći, ali ste na putu ka tome da zarađujete sve veći novac.

JARAC - U odnosu na ostala tri znaka vi ćete zaraditi manji novac, ali je i to bolje nego ono kakvo je stanje bilo u januaru. Merkur u Vodoliji donosi vam lakšu zaradu. Biće više para ali i troškova. Budite mudri kao što inače jeste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 2 godine

Ako nema nista od para kome da se obratim za nadoknadu za laznu informaciju.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija