• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.02.2022

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. FEBRUAR: Strelčevi će baciti oko na 'ZABRANJENO VOĆE', a OVAJ znak čeka NAPREDAK na planu FINANSIJA!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. FEBRUAR: Strelčevi će baciti oko na 'ZABRANJENO VOĆE', a OVAJ znak čeka NAPREDAK na planu FINANSIJA!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN

LJUBAV: Moguć pre svega verbalni kontakt sa osobom koja vam se dopada. Primićete vest o toj osobi ili ćete izreći osećanja. POSAO: Logistički i administrativni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Doživećete veliko iznenađenje na planu odnosa, može se desiti da bude prijatno. POSAO: Uspešan javni nastup, kao i uspeh na društvenim mrežama. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u svežoj ili nestabilnoj vezi, mogući su problemi u odnosu zbog nezadovoljstva. POSAO: Uspeh u sferi javnog nastupa ili kreativnog izražavanja. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Bićete posebno raspoloženi za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete danas imati problema da se složite sa bilo kakvim autoritetom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: pexels.com

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu sa nekim iz prošlosti ili sa nekim ko je dosta stariji od vas. POSAO: Nejasna poslovna situacija. Stagnacija uprkos entuzijazmu. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA

LJUBAV: Moguć flert i razmena nežnosti sa nekim ko je iz inostranstva ili je na bilo koji način nedostupan. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Alergije.

VAGA

LJUBAV: Partner će biti previše usmeren na posao, karijeru i uspeh da bi imao vremena da vam se posveti. POSAO: Moguće pozitivne promene ako se bavite kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada ili ćete čuti dobru vest. POSAO: Stabilna, ali ne i naročito dobra poslovna situacija. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: pexels.com

STRELAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je dosta mlađi od vas ili neko ko je "zabranjeno voće". POSAO: Nemojte se zaduživati, inače ćete imati velikih problema. ZDRAVLJE: Infekcije.

JARAC

LJUBAV: Možete imati prilike za fizički kontakt sa izabranom osobom, ali u tajnosti. POSAO: Povoljna finansijska situacija mogla bi da vas opusti. Bićete skloni impulsivnom trošenju. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Nezadovoljni ste jer nemate prilike da se posvetite ljubavnom životu. POSAO: Pokazaćete se u najboljem svetlu, možete dobiti i priliku da zauzmete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom.

RIBE

LJUBAV: Možete doživeti romansu sa nekim ko vam je prijatelj ili ćete se samo zainteresovati za nekog iz kruga prijatelja. POSAO: Napredak na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija