• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

15.02.2022

07:57

SUTRA TAČNO U 17:57 ČASOVA DOGODIĆE SE NEŠTO NEVEROVATNO! Stiže pun Mesec u Lavu - 4 znaka treba da se spreme za HAOS

Horoskop

SUTRA TAČNO U 17:57 ČASOVA DOGODIĆE SE NEŠTO NEVEROVATNO! Stiže pun Mesec u Lavu - 4 znaka treba da se spreme za HAOS

Podeli vest

Pun Mesec u Lavu očekuje nas sutra, 16. februara tačno u 17.57 časova, a astrolozi nagoveštavaju da je to važan aspekat koji će biti okidač snažnih promena

Kao i svaki pun Mesec, i ovaj u Lavu, osetićemo na psihološkom nivou, pa ćemo do sutra u 17:57 imati velike oscilacije raspoloženja i sve više ćemo biti razdražljivi. Pod uticajem snažnih emocija mnogi horoskopski znakovi imaće potrebu da donosu prelomne odluke jer jednostavno ne mogu više da "nastave po starom".

Ipak, pun Mesec u Lavu nije sasvim negativan i doneće nam javne manisfetacije, oslobađanje negativnih misli, ali i privlačenje pravih osoba u život. Pun Mesec u Lavu doneće nam oslobođenje od tereta koji nosimo iz prošlosti.

Saznajte kakav vam je period za novac klikom na ovaj link.

Pun Mesec biće izazovan za Lavove, Škorpije, Bikovi i Vodolije.

Foto: Tanjug/AP

Pun Mesec

LAV - Ovo je lična transfromacija za vas. Oslobodite se negativnih, prošlih misli koje su vas vukle ka prošlosti. Pun Mesec vam donosi promene na ličnom planu, pa ćete doneti odluke koje će vam promeniti život u 2022. godini. 

BIK - Pun Mesec donosi vam porodične brige i stres oko stana. To je nešto što se vremenom nakupljalo i sada će konačno kulminirati. Moguće je da ćete imati brige oko jednog roditelja i takva energija Meseca vam neće prijati.

VODOLIJA - Ovaj pun Mesec donosi vam promene u partnerskim odnosima. Moguća je kriza u braku ili sa poslovnim partnerstvom. Ovo su promene koje su bile neophodne, pa ćete partnerske odnose počeli da doživljavate na potpuno nov način.

ŠKORPIJA - Pun Mesec ukazuje na krizu na poslu. Imaćete turbulentan period na poslu i moguće je da su vam potrebne promene koje čekate mesecima. Očekujte raspravu sa nadređenima jer nećete moći da se razumete. 

Iskoristite energiju punog Meseca u Lavu kako biste povratili samopouzdanje i bolje se osećali u svojoj koži. Ova kreativna energija može da vam pomogne da privučete pravu osobu u svoj život, tako da budite mudri 16. februara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija