• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2022

07:18

SKRIVENE MOĆI HOROSKOPSKOG ZNAKA RIBE! Imaju neverovatnu INTUICIJU, pune iznenađenja, a ovo sigurno NISTE ZNALI

Freepik.com

Horoskop

SKRIVENE MOĆI HOROSKOPSKOG ZNAKA RIBE! Imaju neverovatnu INTUICIJU, pune iznenađenja, a ovo sigurno NISTE ZNALI

Podeli vest

Promenljivi vodeni znak ima moćnu maštu, omogućavajući im da sanjaju bez ograničenja i vode kreativan život. Sanjiva perspektiva Riba i sposobnost da se povežu sa mističnim samo su nekoliko prednosti po kojima su poznati. Ispod povrsine, Ribe, imaju solidan skup skrivenih moći spremnih da dodju do izražaja u svakom trenutku. Poznavanje njihovih tajnih moći može vam pomoći da razumete Ribe na dubljem nivou, ali takođe može da vas inspiriše da istražite magične delove sopstvene karte rođenja

Ribe su promenljivi znakovi, što znači da se mogu lako prilagoditi svom okruženju. Tokom krize, oni mogu da ostanu hladni dovoljno dugo da pronađu rešenja. Pošto su vodeni znaci, oni su duhovni i saosećajni, dozvoljavajući svojim ljubaznim srcima da ih vode. Imaju dva planetarna vladara, Neptun u modernoj astrologiji i Jupiter u tradicionalnoj astrologiji. Neptun je povezan sa snovima i iluzijama, dok je Jupiter povezan sa optimizmom i srećom, što daje  Ribama živu maštu i potrebu za duhovnim rastom, pišu Astroulusge.com

Ovi vizionari impresioniraju svojim kreativnim umom i ne beže od svoje osetljive strane, čineći da izgledaju kao otvorena knjiga, ali horoskopski znaci Riba su puni  iznenađenja. Nastavite da čitate da biste saznali više o skrivenim supermoćima Riba.

Ribe su empate

Kao vodeni znak, Ribe su duboko povezani sa svojim emocijama. Ovi intuitivni znaci imaju način da u potpunosti apsorbuju energiju drugih oko sebe. Njihova sposobnost da se povežu sa drugima na emocionalnoj osnovi omogućava im da održavaju značajne odnose i koriste svoje saosećajno srce da služe drugima, da pruže pomoć drugima. Spuštajući svoj čvrsti oklop često budu  i ranjivi.

Foto: Freepik.com

Horoskop

Imaju natprirodnu intuiciju

Oštar instinkt Riba im prirodno daje reputaciju vidovnjaka, jer imaju neobičnu sposobnost da predvide šta će se dogoditi pre nego što se to desi. Ali njihova vladajuća kuća, dvanaesta kuća podsvesti, čini da se bave nematerijalnim svetom više. Njihova intuicija im omogućava da sagledaju nečije namere i dobiju poruke iz Univerzuma.

Ribe su u stanju da iskoriste svoju intuiciju da bi saznali stvari koje nisu  poznate na prvi pogled.

Ribe su mistični učitelji

Zbog svog prirodnog afiniteta za sve mistično, horoskopski znaci Riba imaju mnogo natprirodnih uvida. Neptun, vladajuća planeta Riba, je planeta intuicije, duhovnosti i onoga što je izvan našeg praktičnog, zemaljskog carstva. Stoga su Ribe veoma povezane sa nevidljivim ili misterioznim silama života.

Ribe su kameleoni

Kao promenljivi znaci, Ribe se mogu snaći u bilo kojoj situaciji. Oni takođe mogu da prihvate promenu onakvu kakva dolazi, dajući im opušten stav kada je u pitanju nepoznato. Promenljivi znaci su poznati po svojoj promenljivoj prirodi. Međutim, sa Ribama je bolje opisati ih kao „energetske kameleone“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija