• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

19.03.2022

09:03

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Pare kucaju na VRATA - evo ko će se OBOGATITI do 27. marta

Pixabay

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Pare kucaju na VRATA - evo ko će se OBOGATITI do 27. marta

Podeli vest

Mars u Vodoliji u aspektu sa Uranom iz Bika doneo nam je period u kojem je važno da budemo štedljivi, ne pozajmljujemo novac i budemo oprezni sa ulaganjima. Ipak, položaj zvezda odgovaraće pojedinim znakovima za zaradu novca

Iako ovo nije period koji pogoduje riziku i igrama na sreću, određeni znakovi imaće veće šanse da zarade novac.

To su Ribe, Ovnovi, Vodolije i Device.

Foto: Freepik.com

Novčani horoskop

RIBA - Ulazak Sunca i Merkura u Ovna donosi vam novi priliv novca i to iz dva izvora. Imaćete priliku dodatno da zaradite, pa čak i od honorarnog posla. Posredstvom Ovnova možete odlično da zaradite.

Saznajte kakav je vaš nedeljni horoskop klikom na ovaj link.

OVAN - Kako su Sunce i Merkur sve bliži vašem znaku, uvećavaju se šanse za pregovore o novcu. To podrazumeva da nećete sada videti taj novac, ali ako napravite dobar dogovor, on će stići kroz nekoliko nedelja. 

VODOLIJA - Vi ste na neki način obezbeđeni i ne morate da brinete o parama. Budite mudri i pazite  u šta ulažete novac, jer neko može da vas nagovori na pogrešnu odluku.

DEVICA - Konačno će vam se otvoriti mogućnost da rešite pitanje nasledstva. To je pomoć od strane osobe u znaku Ovna. Ukoliko se bavite finansijama ili sponzorstvima, ovo je period u kojem vam se uvećavaju šanse za dobitak.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija