• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.03.2022

13:45

ISPLANIRAJTE SEDMICU PREMA ASTROLOŠKIM PROGNOZAMA! Svakoj planeti, koja gospodari određenim danom, odgovaraju pojedine boje

Freepick

Horoskop

ISPLANIRAJTE SEDMICU PREMA ASTROLOŠKIM PROGNOZAMA! Svakoj planeti, koja gospodari određenim danom, odgovaraju pojedine boje

Podeli vest

Svaki dan u nedelji ima svoju simboliku, predodređen je za određene poslove ili dešavanja, ali ima svoju "boju"

Drevni istočnjački narodi, prateći kretanje planeta, otkrili su i da svaka planeta "gospodari" po jednim danom, pa su prema njima, radi uspeha, upravljali svoje poslove, pa čak i nosili određenu odeću tog dana, piše portal "Brajt sajd".

Ako bar katkad volite da pročitate astrološku prognozu za taj dan ili nedeljni horoskop, zabavite se i dok čitate ovaj tekst, a i probajte da nosite odeću u boji koja odgovara određenom danu, tek onako...

Ponedeljak

Prvi dan u nedelji štiti Mesec, pa ako želite da vas uspeh prati u svim svojim poduhvatima, nosite stvari u svetlim, neutralnim nijansama - bledožuta, krem, srebrna, mlečnobela...

Ovaj dan je idealan da započnete one poslove i rešavate pitanja koji utiču na celu vašu porodicu, naročito u vezi s nekretninama.

Foto: Freepik.com

Utorak

Ovaj dan pripada četvrtoj planeti Sunčevog sistema - Marsu. Poznato je da Mars ima površinu crvenkaste boje, stoga je pravilo da utorkom nosite odeću roze boje ili u braon i crvenim nijansama.

Utorkom treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, ali važno je da se klonite bilo kakvih svađa i sukoba.

Sreda

Merkur je dugo smatran planetom nauke, pa se savetuje da sve poslove u vezi sa obrazovanjem, obuke ili kurseve organizujete sredom. Da biste bolje učili, nosite odeću u zelenoj, žutoj i crvenoj boji.

Sreda je dobar dan za traženje posla, nova poznanstva i komunikaciju, a posebno su na dobitku oni koji rade u trgovini, turizmu, prosveti...

Foto: Freepik.com

Četvrtak

Ovim danom vlada Jupiter, a to znači da se četvrtkom nosi odeća u plavoj, ljubičastoj i indigo boji. Osim toga, astrolozi napominju da je četvrtak povoljan dan za početak novih poslova.

Četvrtak ne trošite na uživanje i šoping već na krupnije stvari ako planirate preseljenje, kupovinu većeg kućnog aparata, automobila. Dobar je dan za planiranje putovanja.

Petak

Najtoplija planeta u solarnom sistemu - Venera vlada petim danom u nedelji. Zato tada treba nositi odeću u "toplijim" nijansama poput plave, tirkizne, ružičaste, crvene, srebrne...

Ovaj dan je dobar dan za sve umetnike i diplomate, ali i vreme kada se treba posvetiti sebi i ulepšavanju.

Foto: Freepik.com

Subota

Ovog dana treba da zaboravite svetle boje. Subotom je najbolje da nosite tamne i prigušene nijanse kao što su tamnoplava, tamnosiva i, naravno, crna. Subota je povezana sa Saturnom, a Saturn je "najteža" i najsporija planeta, koja ne voli nered boja.

Subota je dan za održavanje veza s porodicom i rođacima i izuzetno povoljan za početak poslova poput obnove starih kuća, imanja.

Nedelja

Nedelja je povezana sa Suncem pa zato treba da mu parirate jarkim bojama. Nosite odeću i modne dodatke u - zlatnoj, narandžastoj i žutoj.

Nedelja je odličan dan za sva okupljanja, priredbe i druženja. Ako želite unapređenje ili promenu na poslu, angažujte se baš nedeljom.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17