• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

31.03.2022

12:38

SUTRA TAČNO U 8:25 ČASOVA JE VAŽAN DOGAĐAJ! Stiže mlad Mesec u Ovnu - za 4 ZNAKA više ništa NEĆE BITI ISTO

Pixabay

Horoskop

SUTRA TAČNO U 8:25 ČASOVA JE VAŽAN DOGAĐAJ! Stiže mlad Mesec u Ovnu - za 4 ZNAKA više ništa NEĆE BITI ISTO

Podeli vest

Sutra, 1. aprila, na simboličan datum, stiže važan astrtološki događaj, a to je mlad Mesec u Ovnu u 8:25 časova

Mlad Mesec u Ovnu će biti okidač za donošenje novih odluka, tako da je ovo nalet pozitvne energije koju treba da iskoristimo kako bismo bili preduzimljivi.

Kako je Ovan znak koji je borben i hrabar i tvrdoglavo brani svoje greške, pozicija mladog Meseca u ovom znaku biće podsticaj ljudima da konačno urade nešto što će im osigurati bolju poziciju u budućnosti.

Mlad Mesec u Ovnu najviše će uticati na same Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve.

OVAN - Mlad Mesec će se odigrati u vašem prvom polju ličnosti, što vam donosi pozitivnu transformaciju. Ovo je nalet pozitivne energije koju treba da iskoristite da realizujete važne stvari koje se tiču lično vašeg života. Ovo je prilika za pozitivne promene kada je u pitanju izgled i stil oblačenja, tako da ćete itekako biti moderni. 

Foto: Pixabay

Mlad Mesec u Ovnu 1. aprila

RAK  - Mlad Mesec u Ovnu odgigrava se i vašem destom polju, što će biti pravi poslovni izazov. To je test da uradite nešto konkretno i smelo! Ne budite lenji nego krenite napred ka svojim snovima u karijeri. Ovo je vreme buđenja i podsetnik da je vreme da krenete napred. Poslovne promene dolaze od 1. aprila, tako da se spremite za dinamičniji period na radnom mestu.

VAGA - Ovaj aspekta ukazuje na promene u partnerskim odnosima. To podrazumeva moguću krizu u partnerskim odnosima i potrebu da se nešto hitno promeni. Ukoliko ste u braku, partner će vas iznenaditi sa svojim zahtevima.

JARAC - Mlad Mesec u fokus stavlja pitanja stana i porodice. Renoviranje, selidba, krediti za stan..sve su to moguće situacije sa mladim Mesecom u Ovnu. Moguće je da ćete razmišljai o preseljenju ili da preduzmete neki korak koji vam je važan za porodicu. Nije isključena promena mesta stanovanja.

Poziciju mladog Meseca mogu da iskoriste Strelčevi i Lavovi. Njima ćeprijati ova energija, pa mogu da očekuju pozitivan preokret. Strelčevi mogu da se nadaju pozivu za sastanak, a Lavovima će stići dobre vesti sa puta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija