• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

08:05

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Mesec u aspektu sa Uranom - 3 znaka neka se PRIPREME

Pixabay

Horoskop

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Mesec u aspektu sa Uranom - 3 znaka neka se PRIPREME

Podeli vest

April je mesec za koji mnogi astrolozi tvrde da je najmoćniji u godini. Očekuju nas brojni aspekti, a nakon jučeranje moćne konjukcije Jupitera i Neptuna, stiže Mesečev aspekat sa Uranom iz Bika

Današnji dan kada Mesec formira trigon aspekt sa Uranom, možda ćete se osećati kao da se vaše misli i osećaji kreću bržim tempom nego inače.

Spremite se za pun Mesec u Vagi, a više o tome klikom na ovaj link.

Ovo može biti idealno vreme za puno razmišljanja, s naglaskom na smišljanje eksperimentalnih načina pristupa svemu što treba učiniti i zamišljanje novih ideja na koje ćete se usredotočiti u svojoj budućnosti.

Saznajte kakva je vaš nedeljni horoskop klikom na ovaj link.

Biće korisno pronaći kreativne izlaze za pokretanje energije kroz vas, bilo da se radi o fizičkom naporu ili umetničkom  izražavanju.

Foto: Freepick

Pred nama je aspekat Meseca i Urana

Ako danas primite prolazni bljesak uvida, posvetite mu dodatnu pažnju, na primer, zapišite ga i poradite više na njemu u svom umu, pišu Astrousluge.com

Moguće je da vas početna iskra misli koju primite može dovesti do značajnih inovacija u vašem životu u budućnosti. Ovo takođe može biti zabavan dan za izlaske na društvene interakcije s prijateljima ili prisustvovanje društvenim događajima s većim grupama ljudi – sve što ima kreativno i poticajno okruženje.

Mesec u aspektu sa Uranom snažno će delovati na Device, Bikove i Jarčeve.

DEVICA - Ovo je lična transformacija. Vreme je da donesete rizičnu odluku koja može da vas odvede u svetliju budućnost.

BIK - Pred vama je dan za svaki vid susreta! Očekuje vas poziv za izalazak na mesto javnog tipa i to obavezno treba da prihvatite.

JARAC - Sledi vam nova ponuda za putovanje. Ovo je dan za sticanje novih znanja. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija