• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

24.04.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. APRILA DO 2. MAJA! Ovnovi se ponašaju kao DETEKTIVI na poslu, Lavovima VELIKE PROMENE, a evo ko će saznati za PREVARU

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. APRILA DO 2. MAJA! Ovnovi se ponašaju kao DETEKTIVI na poslu, Lavovima VELIKE PROMENE, a evo ko će saznati za PREVARU

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars u Ribama vam ne prija, pa ste počeli da poslu da se ponašate kao detektiv. Primećujete stvari koje ranije niste i sumnjate u iskrenost svojih saradnika. To nije bez razloga i spremite se da otkrijete mnoge tajne u narednom periodu.

Ljubav - Veoma ste romantični ali to vešto skrivate od drugih. Svoje emocije zadržavate samo za sebe. Prija vam tajna ljubav ili barem neko ko je "iza zatvorenih vrata". Ukoliko ste slobodni, imaćete ljubavi sastanak na mestu zatvorenog tipa.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

 

BIK

Posao - Venera u aspektu sa Neptunom doprinosi da mnoge činjenice na poslu ne vidite realno. To vam smeta jer se zanosite da su stvari bolje nego što jesu. Čuvajte se osoba koje vam se predstavljaju kao prijatelji na poslu.

Ljubav - Planete u Ribama jesu maštovite ali i tajnovite. Osoba prema kojoj gajite emocije krije nešto od vas i verovatno ćete i saznati o čemu se radi. Sve što čujete uzimajte sa rezervom.

Zdravlje - Sklonost virusima i alergijama.

Foto: Freepik.com

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Iskoristite period do 10. maja da završite važne obaveze, jer iza tog datuma Merkur kreće retrogradno, pa će sve biti neizvesno. Mars i Venera u Ribama vam ne odgovaraju, pa vam se situacija na poslu čini loša.

Ljubav - Ovo je period u kojem morate da razbijete svoje iluzije. Isto važi i za vašeg partnera. Period je povoljan za Blizance koji sa partnerom žele da pokrenu samostalni biznis.

Zdravlje - Lošije. Pad energije zbog uticaja Marsa. 

 

RAK

Posao - Jupiter u aspektu sa Neputnom ukazuje da ćete čuti za poslovnu mogućnost koja naizgled deluje obećavajuće, a zapravo se radi o nečemu potrpuno drugačijem. Iskoristite planete u devetom polju za putovanja, kontakte sa inostranstvom i usavršavanje znanja.

Ljubav - Najbolje bi bilo kada biste otputovali sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa nekim ko dolazi sa putovanja. Mašta vam je izražena, pa ste romantični.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

LAV

Posao -  Sunce se bliži Uranu ka Biku, pa vam donosi velike promene, kako načina rada, tako i profesionalnog usmerenja. Nije isključeno da ćete iznenada menjati posao. To vam se neće dopasti ali ćete uvideti da su promene bile nužne.

Ljubav - Nemate energije za bilo kakve rasprave, pa se najbolje osećate kada imate više vremena za sebe. Sledi vam kriza ako ste u braku, pre svega jer je odnos opterećenim i poslovnim i finansijskim problemima.

Zdravlje - Slabije.

 

DEVICA

Posao - Merkur gazi ka Blizancima, pa će vam doneti konfuziju na poslu. Radićete više stvari istovremeno i to će vas opterećivati. Ipak, izgledi za postizanje ciljeva u karijeri su vam dobri do 10.maja jer tada kreće retrogradni Merkur. Drugim rečima, sve završavajte do tog datuma.

Ljubav - Neptun u aspektima sa Jupiterom i Venerom stvara razne iluzije, pa vas je lako razočarati u ovom periodu. Skloni ste stvaranju iluzija o osobama do kojih vam je stalo. Čuvajte se prevaranata.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Freepick

VAGA

Posao - Zbog Venere u Ribama ste usporeni i na poslu fantazirate, jer vam odgovara da ne budete realni. To će potrajati još par dana i zbog toga vas je lako prevariti. Pazite se čudnih poslovnih ponuda koje ne vode napretku.

Ljubav    - Bacili ste oko na osobu sa kojom sarađujete. To nije dobra opcija, ali vas privlače tajne i misteriozne osobe. Nije dobar trenutak da ulazite u tajnu vezu preko posla.

Zdravlje - Sklonost prehladama.

 

ŠKOPRIJA

Posao - Mars u Ribama se bliži Neptunu, pa vas očekuje neka prevara na poslu. Imaćete utisak da vam neko daje odličnu poslovnu ponudu, a zapravo će biti potpuno drugačije. Ovaj period možete da iskoristite da budete kreativni.

Ljubav - Venera u Ribama donosi romantične susrete. Međutim, problem je što ste i vi i partner skloni idealizovanju, pa vas je lako razočarati. Probajte da budete realniji i razgovarajte češće o problemima.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

STRELAC

Posao - Sunce u Biku donosi vam bolju organizaciju posla, ali zbog aspekta sa Uranom i nagle promene. Veliki broj planeta u Ribama u četvrtom polju doprinosi da se nalazite na prekretnici, pa su moguće selidbe, kako zbog posla, tako zbog životinih okolnosti.

Ljubav - Dve osobe predložiće vam sastanak, a vi ćete biti neodlučni. Međutim, kada Merkur 10. maja krene retrogradno, situacija će biti komplikovana. Pripremite se za neuspele dogovore i lažna obećanja.

Zdravlje - Slabije.

 

JARAC

Posao - Zbog planeta u trećem polju prinuđeni ste da donosite odluke koje mogu da vam promene život. Zbog Neptuna mnoge stvari ne vidite jasno, pa možete lako da napravite pogrešne pregovore. Sve što završavate na poslu, treba da realizujete do 10. maja.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam zanimljive poruke i izjave ljubavi. Neko će se potruditi da vam ulepša dane sa porukama, a vama će to prijati. Moguće je novo poznanstvo.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

Posao - Sunce i Merkur u Biku vam donose to da ste dekoncentrisani. Tačnije, imate važne obaveze koje otaljavate jer vam se ne radi. Finansijsklo stanje je stabilno, ali treba da se čuvate da vas neko ne nagovori na pogrešno ulaganje novca.

Ljubav - Vi i partner niste u najboljim odnosima. Biće rasprava oko porodičlnih vrednosti i stana. Njabolje je da ostanete suzdržani u narednom periodu.

Zdravlje - Slabije.

Stiže i retrogradni Merkur 10. maja.

 

RIBE

Posao - Gužva planeta u vašem znaku donosi vam niz događaja koji će promeniti tok godine u kojoj se nalazite. Nedelja pred vama je dinamična, imaćete brojne pozive i pregovore. Na poslu morate da promenite pristup ukoliko želite da napredujete.

Ljubav - Merkur u Biku donosi vam važan razgovor sa osobom kojoj je stalno do vas. Međutim, Venera u aspektu sa Neptunom ukazuje da ne vidite dobro osobe koje volite, pa lako možete da se razočaarte. Čuvajte se lažnih obećanja i prevelikih očekivanja.

Zdravlje - Osetljivo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija