• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2022

11:45

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera i Uran donose POTPUNI PREOKRET  - ove znakove očekuje VELIKA SREĆA

Horoskop

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera i Uran donose POTPUNI PREOKRET - ove znakove očekuje VELIKA SREĆA

Podeli vest

Na nebu je Venera koja se trenutno nalazi u Ribama napravila pozitivan aspekat sa Uranom iz Bika, što donosi zanimljiv obrt na ljubavnom planu

Sekstil Venere i Uranovog tranzita stimuliše vašu potrebu za zabavom i uzbuđenjem u vašem društvenom i ljubavnom životu. Ovo je takođe dobro vreme za vaše finansije sa mogućnošću neočekivanog dobitka.

Pripremite se za dolazak retrogradnog Merkura.

Ako ste sami tokom ovog tranzita, zabava ili kreativnost će zadovoljiti vašu povećanu želju za nečim novim. Možete napraviti originalna otkrića u umetničkom i kreativnom radu.

Svoju ljubavnu prirodu ćete izražavati čarom koji se takođe može manifestovati kao dodatni sjaj ili jedinstveni modni stil.

Foto: pexels.com

Venera je u Ribama

Vaši prikazi će privući podjednako interesantne i željne ljude, spremne da preuzmu rizik i vide kuda ide. Ovaj nedostatak inhibicije je posebno koristan ako ste prirodno stidljivi i rezervisani.

Ovo je odlično vreme da steknete nove prijatelje i nova poznanstva, pišu Astroulsuge.com

Dok ovaj tranzit favorizuje trenutnu privlačnost i prečicu do spavaće sobe, šanse su više u korist brzog flerta, a ne braka. Jedini izuzetak od ovoga je slučaj dvoje ljudi koji su prirodno slobodni i ne vole da budu posedovani ili ugušeni ljubavlju i naklonošću.

Prava ljubav je moguća između njih dvoje. Čak i ako je jedan partner tradicionalniji, ali je voljan dati mnogo osnova, postoji potencijal za dugotrajnu vezu, bilo seksualnu ili platonsku.

Venera i Uran doneće sreću Ribama, Bikovima, Škorpija, Rakovima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija