• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

30.04.2022

11:47

VEČERAS TAČNO U 22:41 ČAS STIŽE I POMRAČENJE SUNCA! Promene koje će zadesiti SVE ZNAKOVE zodijaka će biti kao GROM iz VEDRA NEBA

Horoskop

VEČERAS TAČNO U 22:41 ČAS STIŽE I POMRAČENJE SUNCA! Promene koje će zadesiti SVE ZNAKOVE zodijaka će biti kao GROM iz VEDRA NEBA

Podeli vest

Danas je značajan astrološki dan, jer nas očekuju dva važna događaja, a to su pomračenje Sunca u Biku, ali i mlad Mesec u istom znaku

Mlad Mesec u Biku nije jedini izazov sa kojim ćete se suočiti tokom današnjeg dana, tako da treba da se pripremimo za udruženo dejstvo Sunca i Meseca koje će doneti nagle i velike promene.

Zbog ova dva velika događaja stižu promene koje će biti neočekivane, ali nužne. To je period kada zatvaramo jedno poglavlje svog života, kako bismo otvorili novo.

Bik, u kojem se odigravaju ovi događaji je zemljani znak koji se teško menja, pa će mnogi ljudi pružati otpor promenama držeći se starih obrazaca. To je greška jer treba da pustimo da dođe nešto novo.

Foto: Pixabay

Pomračenje Sunca u Biku

Pomračenje Sunca udruženo sa mladim Mesecom izazvaće važne događaje:

OVAN - Ovaj aspekat se odnosi na vaše finansije. Moguće je da ćete imati nepredviđene troškove i ni slučajno ne pomišljajte o rizičnim ulaganjima u ovom periodu. Uvidećete da će neke stvari koje su vam bile vredne promeniti svoj značaj.

BiK - Vi i vaš život moraju da se promene. Što se više budete branili od promene, to će vam ovaj aspekat teže pasti. Prepustite se novom koje dolazi i ne držite se starih obraca koji više ne funksionišu.

BLIZANCI - Mlad Mesec i pomračenje odigravaju se u vašem dvanaestom polju, pa ćete morati da se suočite sa ličnim strahovima.

RAK - Ovo je veoma važno jer je odnosi na krug prijatelja. Shvatićete da nekim osobama više nije mesto u vašem životu, a primićete neke nove ljude.

Foto: Freepik.com

LAV - Prekretnica u karijeri i velike promene. Moguća je iznenadna promena radnog mesta.

DEVICA - Čućete vesti iz inostranstva. To je nešto što će uticati na vaš pogled na svet.

VAGA - Ovo se odnosi na početak i kraj nečega. Verovatno se nalazite na prekretnici i konačno ćete shvatiti koja je prava odluka koju treba da donesete.

ŠKORPIJA - Mlad Mesec u Biku, kao i pomračenje Sunca ukazuju probleme u partnerskim odnosima. Očekujte da osoba do koje vam je stalo nosi neki teret za koji ćete saznati. Nemojte da donosite odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se pokajete.

STRELAC - Ovo je promena koja će uticati na vašu poslovnu situaciju. Moraćete da promenite način rada ili da se prilagodite novonastalim okolnostima. Moguće je da ćete promeniti posao. 

JARAC - Sve što ste dosad mislili o ljubavi, moraće da se promeni. To podrazumeva prihvatanje da su emocije u nešto drugačijoj formi sasvim moguće.

VODOLIJA - Očekuju vas porodične promene, ali i selidba. To su ogromne životne promene koje će uticati i na članove vaše porodice. 

RIBE - Očekujte važne pozive i poruke. U ovom periodu treba da budete oprezni u saobraćaju. Ne treba pod pritiskom da potpisujete dokumenta za koja će se ispostaviti da nisu dobra za vas.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija