• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2022

13:31

3 ZNAKA KOJA IMAJU NAJMANJE SMISLA ZA HUMOR! Ne znaju šta je šala - da li prepoznajete NEKOGA?

Horoskop

3 ZNAKA KOJA IMAJU NAJMANJE SMISLA ZA HUMOR! Ne znaju šta je šala - da li prepoznajete NEKOGA?

Podeli vest

Ako se nađete u društvu Device, Bika i Jarca nemojte da zbijate šale, jer ovi horoskopski znakovi nemaju smisla za humor, kažu astrolozi

- Reč je o zemljanim znacima, pa im je nekada teško da razumeju šalu. To ne znači da ne vole da se zabavljaju, samo malo drugačije shvataju humor. Često se dešava da ono što je njima smešno, drugima je glupo - kažu astrolozi.

DEVICA

Device imaju smisla za humor, ali ne toliko da zaborave racionalnu osnovu koje se uvek drže. Kao odgovoran i analitičan znak, Devica sigurno neće ulagati vreme da bilo koga zasmejava.

Foto: Pixabay

Sa njima je život prava zabava

Ovan - Oni imaju pozitivan pristup životu i svaki dan pokušavaju da unesu nešto uzbudljivo. Veoma su strastveni, optimistični i lako tu energiju prenose na druge.

Blizanci - Avanturističkog su duha i vole da budu među ljudima. Veoma su duhoviti, energija im je zarazna, veseli su, pa se za njih smatra da su duša svake zabave.

Strelac - Znaju da život učine zanimljivim i uzbudljivim, a svako ko im se pridruži učestvovaće u nesvakidašnjim avanturama.

BIK

Ovo je zemljani znak koji čvrsto stoji sa dve noge na zemlji. Često su ozbiljni i namrgođeni i imaju smisao za humor koji razume samo mali broj ljudi. Bikovi, skoro po pravilu, imaju malo, ali odabrano društvo, pa ih zato nećete videti da se trude da zasmeju one koje ne poznaju dobro.

Saznajte kakav je vaš mesečni horoskop za maj.

JARAC

Kada vam je ceo život podređen poslu i karijeri, onda zaista i nemate mnogo vremena da se zabavljate. Jarčevima je novac primaran, pa su im racionalne kalkulacije, odgovornost i posvećenost glavne osobine. Zbog toga bi se reklo da se retko smeju. Jarčevi su rođeni ozbiljni i zbog toga često usled posvećenosti obavezama zaboravljaju kako da se zabavljaju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija