• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.05.2022

18:46

ŽIVOT ĆE IM BITI KAO U BAJCI! Žene rođene u OVIM ZNACIMA očekuje neverovatna sreća!

Freepik.com

Horoskop

ŽIVOT ĆE IM BITI KAO U BAJCI! Žene rođene u OVIM ZNACIMA očekuje neverovatna sreća!

Podeli vest

Astrolozi ističu da žene rođene u ovim horoskopskim znacima očekuje obilje i lep život

Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvesti. Evo o koja 2 ženska horoskopska znaka je reč.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je neobično mudar, dopadljiv i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mešavina strasti i intelekta. Ona je seksepilna, moćna i zna šta želi! Privlače osobe oo sebe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele. U duši su nežni romantičari, ali to ne demonstriraju svima. Sva njihova romansa i iskrena ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce.

Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati deo njihovog unutrašnjeg "ja", neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. Kada pronađu ovu sreću u ljubavi, Škoprije su neverovatno srećne i čeka ih blistava budućnost.

Foto: Freepik.com

Škoprije su neverovatno srećne

Strelac

"Mačka koja hoda sama." Više od svega ceni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoje potrebe i život. Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu. Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razume njenu želju za slobodom i neće ga mučiti ljubomora ili posesivnost.

Žena Strelac ceni slobodu, uživa da ima avanture, putuje, lako se prilagođava i prihvata promene. Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocen.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija