• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

12:25

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SRESTI SRODNU DUŠU U JUNU! Venera u Biku u aspektu sa Uranom - vreme je za RIZIK

Horoskop

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SRESTI SRODNU DUŠU U JUNU! Venera u Biku u aspektu sa Uranom - vreme je za RIZIK

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u zemljanom znaku Bika sve do 23. juna gde će doneti velike promene na emotivnom planu

Retrogradan Merkur koji zvanično prestaje danas, napravio je razne probleme u komunikaciji, pa su mnogi poklekli i pomislili da je povratak na staro pravo rešenje u ljubavnim odnosima. Međutim, kako je od danas direktan, racionalnije ćemo shvatiti posledice svojih odluka.

Venera je u Biku, a tu se oseća dobro. Venera u Biku je hedonistički raspoložena, zahteva pažnju i voli da uživa. Očekuje privrženost od partnera i igra na sigurno. Zbog Venere u Biku mnogi odnosi će biti stabilniji i parovi će se konačno odlučiti na potez koji može da im unapredi odnos.

Međutim, tokom svog boravka u Biku do 23. juna, Venera će napraviti izazovan aspekat sa Uranom što će podrazumevati rizik i drastičan zaokret u ljubavi. Pojedini ljudi će shvatiti šta očekuju u ljubavi, pa napraviti presek u smislu odluka "ili ili".

To će biti odluka koja može da odluči od konačnom ishodu nekog odnosa. Zbog toga parovi iznenada mogu da se odluče na zajednički život, ali isto tako i na raskid.

Venera i Uran pogoduje poznanstvima preko društvenih mreža, pa nije isključeno da mnogi pronađu ljubav preko inetrneta.

Foto: Pixabay

Venera u Biku

Venera u Biku prijaće Bikovima, Devicama i Jarčevima.

BIK - Zbog Venere u vašem znaku osećate se poželjno, a biće više strasti u junu zbog uticaja ove planete. Vi ste sada najprivlačniji znak u zodijaku i to treba da iskoristite. Venera vam donosi sudbinske susrete, ali i rizične odluke jer ćete znati koliko vredite u bilo kom odnosu. Ukoliko ste u vezi, možete da donesete odluku koja će promeniti odnos sa voljenom osobom. Isto tako Venera vam donosi više zabave, provoda i izlazaka na mesta javnog tipa.

DEVICA - Venera u devetom polju pogoduje zajedničkim putovanjima sa partnerom.To ujedno i znači susret sa nekim ko dolazi sa puta. Ukoliko ste razvedeni, Venera u Biku može da vam donese novo poznanstvo. Promena ambijenta je pravo rešenje ukoliko želite da osvežite svoj odnos sa partnerom i unesete više strasti.

JARAC - Venera u Biku donosi vam zaljubljivanje! Očekujte poziv za zabavu koji će vam doneti priliku za novo poznanstvo. Ukoliko ste u dužoj vezi, možete da razmišljate o proširenju porodice. Isto tako Venera vam donosi romantična osećanja kojih dugo nije bilo. Ovo je prilika da se popravi postojeći odnos. Možete lako da odete na neki događaj na koji ste se prijavili preko interneta, jer je Venera u aspektu sa Uranom, pa tamo da upoznate srodnu dušu.

Venera u Biku neće prijati Lavovima, Škorpijama i Vodolijama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija